HUH!

Mood betul betul tak baik sekarang,kalau tak dapat dikawal mesti dah lama katil aku terbalik. . .  .. Hari ini sangat memenatkan. . ..
Huhhh,pendaftaran tingkatan satu memang di luar jangkaan masa.13 buah buku teks yang menimbun tu pun tak dapat diangkat. .. . . .Memang besarla sekolah tu. . . Ish.
Tak sempat nak jumpa my bestie,susah betul nak bertemu.Ish. . . ish
Mengantuknya rasa macam nak tidur sampai pukul 3 petang esok juga.Tapi dah tanggungjawab seorang muslimahla katakan. .. [beribadah]
Si adik 'sedap'[gemuk] ni mula meniarap di sebelah dengan bunyi game pspnya buat aku jadi makin tak keruan dibuatnya!!!
ARRRGGGHH!

No comments: