Langkawi

Salam everyone,:] 
Haha!
Aku masih di home sweet home aku di Putrajaya!Tidak pergi ke mana mana!Oh lupa!
Aku nak cakap pasal kampung aku ,Langkawi!!!{sebelah ibu}
Harap orang Langkawi tapi jarang jarang bercakap menggunakan dialek diorang!!!Entahla dah terbiasa cakap dialek semenanjung. .  .. .hehe
Dah lama dah tak balik Langkawi,UPSR punya pasal!
Yang aku tak berapa suka kali ni aku balik Sabah pula.Bukannya tak suka cuma di sana tak ada  banyak tempat yang menarik untuk dikunjungi.Kalau adapun jauh beribu batu!!!
Di Langkawi tak apalah,haha banyak sangat tempat menariknya dekat pula tu!!!!
Mungkin tahun depan bulan 3 balik sana,dalam masa yang sama attending majlis perkhawinan kakak saudara aku!
I miss Langkawi!Miss their residents!
Miss my cousins!!!!
ehek,
nilah cousins yang aku sayang banget!
nur syahira. ... . .
syazreen
nazifa
haha,semualah!!!!!!!!
Miss them soooo much!!!

2 comments:

safiahalia said...

best nyer gi langkawi!!
nk ikot hahah..

sya 98 said...

haha okey dah ley chat kat blog aq!!!!thanks!