Baca!

Nak tanya sikit,siapa yang suka tidur petang atau tidur selepas asar/waktu asar?
Ustaz kazim kata. . . 
'Barangsiapa yang tidur petang . .. .akan wujudlah tanda tanda menjadi gila'
Tak percaya?
Contohnya.. . ..
Minah:mama,sarapan mana?
Mama:sesat mana sarapan ni,baru pukul 8.00. . .. 

Pernahkah situasi begini berlaku kepada korang?

Atau tidak pun ,bagi perempuan yang suka tidur petang.. . buat experimen ni. .. 

Check paha kiri kanan,ada tak. .. 

-Satu kesan lebam 
-Kesan gigitan kebiruan/kehitaman

Masih tak percaya?
Ah sudah. . . ..

-Kadang kadang suka mengomel sorang-sorang/gelak sorang sorang/[laki dan perempuan]
Konklusinya. ... . 

-miring[macam cepat lupa]
-lebam di paha[perempuan kerana digigit jin.Mereka suka perempuan tidur petang,kalau dah belaku jangan tkut. . .. . ada caranya nak elakkan]

Wait wait tujuan saya taip post ni bukannnya nak menakutkan. .. . . Cuma peringatan. ... 
Kalau takut sangat tu.. . 

-jaga solat
-dekatkan diri dengan al-quran
-sentiasa berzikir
Insya  allah. .
atau lagi senang. ..
TAK PAYAH TIDUR PETANG

Itu sahajalah nak share,kalau ada lagi. . nantilah.
Bukannya diambil dari artikel tapi dari ceramah. .. 
Tak percaya sudahla aiiihhhhh.Penat betul . . ..

Orang islam orang islam. .. mengapa ramai yang seolah olah kembali ke zaman......

Peringatan:kalau penat sangat waktu petang tu. . jangan mengatai nak tidoq,buat perkara lain macam jalan jalan keliling taman. . . buka laman sosial di  internet yang berfaedah. .   .bersenam ka. ..  . .kalau tak percaya sangat.. cuba tidur petang,ada tak berlaku macam kat atas tu. .  .

p/s:orang zaman sekarang ni benda karut percaya pulak. .  . .

















No comments: