HAPPY NEW YEAR . . .

Happy brthdAY,EH HAPPY NEW YEAR!Tersasul  sikit. . . . . . .. 
Apa azam korang tahun ni?
Never mind la haha,semoga kita menjadi insan yang lebih baik. .  .. Semestinya!:]
Waktu ni hujan mula mencurahkan kasih sayangnya pada tumbuh tumbuhan{bagi air la apa lagi.Bertuah semua ahli  hijau kan????
Hehe!
Tak sabar nak sekolah balik terpaksa melupakan semuanya pada tahun lepas dan menerima segala yang baru pada tahun ini.Meninggalkan tahun 2011 yang penuh dengan kehilangan dan kemanisan]:[
Kepada paklang saya,Selamat Hari Jadi!{huh bukannya pak lang tahu pun.hmmm]
Ahhh kenapa la kebelakangan ni minat menulis saya semakin terbantut?
                                 HAPPY NEW YEAR!!!

2 comments:

Siti Safiyyah said...

selamat tahun baru dik :)

kalau nak buat shoutbox macam saya tu, boleh tengok kat link ini k?

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/tutorial-membuat-shoutbox-versi-ajax.html

sya 98 said...

ok thanks kak,happy new year too. . .:}