SCPE IN MY HEART!!!

Sekian lama aku kat SMK Derma,aku teringat zaman sekolah rendah yang penuh dengan liku liku . . . . .


Aku rindu sangat dengan SCPE!!!!!Kawan baik aku!!!!!!!



Aku harap boleh jumpa diorang cam biasa,SCPE never be replaced!!!!

Sebelum aku bertolak ke asrama ni,aku nak buat post blog ,PUAS PUAS!!!!!

YEAHHHH!!!

Sejak aku masuk asrama aku memang takde mood nak buat post,apatah lagi nak tersenyum. . .menjadi aspuri DERMA telah sebanyak sedikit menolong aku menyiasat perkara yang tidak diketahui. . . .contohnya cara basuh baju,cara sidai dan macam macam. . 

Pada mulanya datang ke Perlis,aku macam rusa masuk kampung tau!!!!Aku betul betul tak biasa !!!!

Aku tak boleh melatih diri bercakap HANG,HANGPA dan lain lain. . 

Apa yang aku nak sebenarnya ada depan mata. . Alhamdulillah,aku dapat bersama keluarga. . :D

Aku betul betul bersyukur dapat keluarga yang betul betul memahami aku,:D. . .Alhamdulillah . .:)