Im Yoona :)

Sambil mendengar lagu The Boys lagu baru girls generation ,aku menaip post blog ni. .

Im Yoona.Love her so much!!!!!Hope dapat jumpa dia!!!!!



THE BOYS



[All] Keobi naseo shijakjocha an hae bwaht-damyeon
Keudaen tudeoldaeji mara jom
[Jessica] GG
[All] Jujeohamyeon gihwehneun modu neoreul bikyeo-ga
Gaseum pyeogo nawahbwahra jom
[Jessica] T R X
[All] B-Bring the boys out

[Tiffany] Yeah~ You know~
[All] B-Bring the boys out
[Tiffany] We bring the boys out (x2) Yeah~
[All] B-Bring the boys out

[Taeyeon] Sunrie majchwo saneun geot
Neon gildeulyeojyeo beoryeo-nni
Kwaehn-chanh-ni
[Tiffany] Get up
[Yoona] Amdamhan sesangi geudael junukdeul-ke
Mandeuni [Tiffany] That's funny [Yoona] Kwaehn-chanh-ni

[Sunny] Keunyang bol suga eop-seo nan
Budijhigo kkaejyeodo myeoch beonigo i-reona
[Seohyun] Nal-karob-ge meotjike i-reul naekoya
Maldeon ne yaseongeul boyeojwo
My boy
[All] B-Bring the boys out

[All] Girls' generation make you feel the heat
[Yuri] Jeon sekye-ga neoreul jumo-khae
[All] B-Bring the boys out
[Sooyoung] Wiipungdo dangdang-haji ppyeossokbu-teo
Neon wonrae meotjyeosseo
You know the girls
[All] B-Bring the boys out

[Jessica] Heunteu-lli-ji mal-go keudaen jaril jikyeo
Wonrae jeonjaeng gateun salmeul saneun inkaninkeol
Neoneun waeh
[Sunny] Yes fly high
[Jessica] Beol-sseo waeh
[Sunny] You fly high
[Jessica] Po-gihae
Oh neon meo-reot-janha
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/snsd/the_boys.html ]
[Seohyun] Neoye jimnyeomeul boyeojwo jikureul jom
Heundeu-reojwo moduga neol bol su itke
[Taeyeon] Yeoksaneun saerob-ge sseuyeojike twehl keol
Juwinkongeun baro neo baro neo
[All] B-Bring the boys out

[All] Girls' generation make you feel the heat
[Tiffany] Jeon sekye-ga neoreul jumo-khae
[All] B-Bring the boys out
[Hyoyeon] Wiipungdo dangdang-haji ppyeossokbu-teo
Neon wonrae meotjyeosseo
You know the girls
[All] B-Bring the boys out

[All] Girls bring the boys out
[Yuri] I wanna dance right now
Nae-ga ikkeu-reo jul-ke come out
[Yoona] Sesang namjadeu-riyeo nan
Number 1 jihyereul juneun
Athena check this out
[Hyoyeon] Jeul-kyeobwahra, dojeonye seolle-im
Imi modu kajin sesangye namja
[Sooyoung] Keudaero chuk ganeun geoya keep up
Girls' generation, we don't stop
[All] B-Bring the boys out

[Jessica] Makhyeobeoryeot-deon mirae-ga anboyeot-deon
Mirae-ga ne nunape pyeolchyeojyeo
[Taeyeon] Cheomcheom deo wahnbyeokhan ne moseube machi
Nan ppallyeodeul keot kata my heart

[All] Keobi naseo shijakjocha an hae bwaht-damyeon
Keudaen tudeoldaeji mara jom
[All/Taeyeon] Just bring the boys out
[All/Seohyun] Jujeohamyeon gihwehneun modu neoreul bikyeo-ga
Gaseum pyeogo nawah bwahra jom
[All] B-Bring the boys out
[Jessica] Cause the
[All/Jessica] Girls bring the boys out (x4)

[All] Girls' generation make'em feel the heat
[Sunny] Jeon sekye-ga uril jumo-khae
[All] B-Bring the boys out
[Tiffany] Sesangeurikkeul namja
Meotjin yeojadeul yeo-gi moyeora
You know the girls
[All] B-Bring the boys out

Real Steel

Semalam aku tengok wayang real steel.Pergh!!!!!Gempak kowt!!!

Hero dia Hugh Jackman . 



Aku rasa macam nak tengok lagi.Cerita dia lebih kurang macam perlawanan robot antara robot.ALa,macam Transformer . . Hero robot tu Atom. . .

Thanks to my auntie sebab bawa tengok.Kalau tidak tak tengok tengok la cerita ni. . . .

A long time ago

Fuhhh,nak tercabut kaki berjaan kat mana mana.AKu rasa setiapa pelosok Alamanda  dah hafal muka aku nih..

Berapa lagi ekk nak balik hostel??Lebih kurang 6 hari.Tak bestnya.

Mesti kena terima result exam.. TIDOOOOKKKKKKKKK!!!!

Putrajaya Oh Tanah Airku ..

Best betul petang tadi.Thanks a lot to my parents sebab sudi bawa jalan jalan kat sana.Terasa macam kat luar negara plak.

Bila aku tengok fb ayah kau,dah nampak dah gambar gambar kat Wetland Park tuh .. :)

Alamanda,here I come!Shop till we drop!!!!

Home Sweet Home

BAru aku perasan dah berbulan bulan aku tak jejak rumah aku.Budak hostel Perlis,rumah kat Putrajaya. . Peliksss. . 

YAng buat aku nak tergelak aku sampai tak ekanla Putrajaya tuh.Tersesat turun kat Kuala Lumpur dulu.Punyala susah ayah aku nak cari.Sorry abah .. :)

Macam rusa masuk kampung bila sampai rumah kau ni. . Apapun aku bersyukur sebab selamat sampai . .Heee excitednya!!!!

:)

Fuhh,dah habis dah exam.Lega aku.

Yea yea esok boleh balik rumah.Bye hostel,bye dorm,bye dormmate ..  .:)

Unblock website yang diblocked

buat siapa yang nak bukak laman web yang diblock tuh,ada caranya.

err,bukan untuk laman web yang tak ok,:P

Contoh website yang diblock Malaysia:




STEP 1:

First open internet setting kt computer korang yg der kt jam 2
dan click properties.

STEP 2


Lepas click properties.. click internet protocol version 4



STEP 3
and than click properties lepas click internet protocol
version 4 tadi.  ಠ_ಠ

4:
Nie merupakan step yang penting.. click DNS server..
letakkan no code seperti kt dlam gambar kt atas 2.


Ok dah siap!!!Senangkan??:D



yeah

Alhamdulillah,hari ni hari first exam.Syukur sebab soalan Bm tak la susah sangat.

BAru BM belum lagi Sejarah,Geo dll.

Alamak takde idea pulak. .

CHOW!

:D

dah lama dah tak buat post kat sini.

huhhhh,menggeletar  kepala lutut tengok jadual exam.mana mana ja merayau mesti teringat exam.HAMPEH!



mulala nak sedih ni!

dah la keputusan exam haritu TERUK sangat!nasib baik parents aku bukan jenis garang.kalau tidak mau kena libas dengan tali pinggang!(errr dah kira kejam tuh)

exam 14.jap nak kira,hari 11 Oktober so..  . .. 3 hari lagi!MY OH MY!

tkpe,hari Jumaat cuma BM .hohoh belum lagi subjek GEOGRAFI,SEJARAH, dan  .MATH!

urgghh!!!!

baiklah aku akan lebih rajin belajar untuk mencapai keputusan yang membanggakan!(aku tak la pandai sangat nak dapat keputusan yang MEMBENGGEKEN)

Lepas exam holiday!!!Can't wait!



HOHOHOH!!!!!!!

HOLIDAY!TAk sabar sabar betul aku!boleh online fb sampai tercabut bola mata!(sempat berangan walaupun exam lambat lagi heheh)

exam and Dormmate

takut kowt,exam minggu depan hari Jumaat .Nasib baik BM.Belum lagi Sejarah,bla bla . .

Aku suka betul tinggal kat asrama coz my dormmate are too FABULOUS!Sayang mereka sangat sangat!

Rabiatul-good luck Ryo . .:D

Syakieyna-weh,jangan slalu online sangat.Nanti cabut bola mata.eee seram. . HEHEH

Sya-kalau ada masa aku akan refer (minta tolong mata pelajaran yang aku lemah ke)

Diana-Demi Yuhuu,buat yang terbaik . .<3

Dyba-First Sight mesti bangga sebab peminat dia score dalam exam nanti.So,blajar rajin rajin

Sara-Taylor,aku thu hang pandai  .Keep it up!Love u!

Jieha-Good lUck JAWS!

P-qah-All the best!Gambatte!

K.Alin-CAiyok!

K.DAnia-Berusaha Tetap Berjaya