Pahang,thank you!!!!

Ada family day kat Pahang(dianjurkan oleh SPRM).Serius superbbb.



Masa nak bertolak


Sha-Abah,sampai pukul berapa?(waktu tu pukul 6petang.)

Abah-dalam pukul 8 la.sebab perjalanan dari sini ke Pahang dua jam je.
Sha-ohhh

Nak dijadikan cerita la,kerap betulla berhenti .Sekejap tandas,sekejap makan.Bla bla.Sudahnya sampai pukul 12 malam!Sampai je kat Felda Residence Tekam,kitorang terus beradu kat chalet.:)

Hari ke 2-

pukul 11.00 pagi ,kitorang kena berhimpun dekat 'kantin'sarapan nasi lemak.pukul 2.00 petang pulak kitorang berkumpul kat dewan Mawar.

Event 1:Menyelesaikan puzzle

asalnya permainan ni untuk budak 5-10 tahun.tapi sebab sikit je yang masuk,aku masukla sekali !hehe.kena selesaikan puzzle angry bird.punya la aku berhempas pulas nak complete 'kan' puzzle tuh tiba tiba masa habs.pemenang die budak 8 tahun!Ya allah,malu betul.nasib baik saguhati ada hadiah jugak.pensel angry bird.

Boleh tahanla








event 2-

yang ni pulak kena hias telur .pergh,Sha memang tak pandai dalam benda benda macam ni.Tapi terkejut lak sebab dapat tempat ke 2.lagi sweetnya hadiah tuh disampaikan oleh my mother!!!

dapat hadiah ni



event 3-



acara hias kek ni patutnya kaum ibu ibu yang masuk.tapi my mother tak pernah guna popping kek tuh.jadi aku sukarela jadi bidan terjun.terkejut bebenor sebab dapat tempat ke-3!dahlah sorang je BUDAK kat situ.heheh.dapat set sudu dan garfu corak bunga.

event 4-

4.30 petang tuh kitorang(pihak SPRM and my family)berkumpul dekat padang.(ada padang kat situ.)sebab hujan,kitorang masuk dewan mawar balik.sebelum hujan tuh ada event isi air dalam botol.celup span lari lari macam orang gila pastu isi air dalam botol .group Sha yang ada budak kecik kecik dapat nombor 3.dapat stationary angry bird.(saguhati).dalam dewan mawar tu pulak dalam acara bawa bola ping pong dalam sudu.:P heheh.group sha dapat nombor 2.(hadiahnya kipas ngry bird kecil)


event 5-


acara dapatkan candies paling banyak.hadiahnya candies tulah.malas betul aku nak masuk .bagi peluang kat adik  5 tahun and 8 tahun.kelakar tengok budak budak terjun untuk berebut candies yang ditabur atas lantai.ada yang baju sendat dengan candies.ada yang tak.yang tak tu juga candies adik adik aku!bhahaha.dapat gak rasa skit.






acara orang dewasa dimulakan.ada acara bawa getah guna strawdan musical chair.best betul.malam tu ada jamuan perpisahan untuk abah.sebab abah tukar kerja kat SIAP.abah dapat dua jam digital besar.pastu tempat pertama karoke.abah,abah

ps://makanan sedap sedap malam tuh.heee

ada penyampaian hadiah untuk anak cemerlang.tak sangka aku dapat.5a upsr tahun lepas.dapat jam guess.



gembira betul. esookknya. .

event 3-balik rumah then sampai rumah then tido kat rumah.

No comments: