sHE'S cool!

Maddi Jane sangat.This year she 12  and she sang since she 5 years old!!

Bukan cool tersangat sangat ke tu??

Kalau rajin tu search la Rolling In The Deep Maddi Jane tuh.Super Megatotally best!

Hari ini sign in Pocodot.Die macam fb tapi tak berapa nak famous sangatla.yang bestnya Sha ada kenal ngan seorang kawan.Nama dot die Snap Yanie.tak percaya sebab dia bahasakan diri dia I and YOU.Padahal die lagi tua dari Sha.Sempoi betul!Die tinggal kat Perak.

Hmm ,nampaknya aku sorang jela yang taip blog dalam gelap nih..

K,bye!

No comments: