Blablablabla ke situ jugak




Assalamualaikum,

geram betul la,memang la Assalamualakum setiap entri tapi ada orang jawab ke?

Selama beberapa hari ni ,visitors aku surut.Kadang kadang 40 lebih pageviews je.Masalah masalah.

Tadikan ,saya jumpa blog ni.Ya Allah,serius berat gila.Dengan SCM player dia,hide shoutbox dia yang sepanjang terowong karak,nak scroll ke bawah pun macam hang je.Memang patut dapat gelaran blog paling berat kat dunia.Nak link dia?Tak payahla,mengaibkan dia je.

Tak sabar nak sekolah.huhu


No comments: