James Bond GATALLL!!!!!!!!!!!!!!!!


Assalamualaikum,'invisible' readers.You,infront of monitor!Sila teruskan bacaan.

Tadi kan,mak buatkan Aisya teh tarik.Bukan teh tarik yang mamak selalu buat tu!= ="

Cubalah fikir, tangan seorang ibu,ibarat disentuh benda benda baik,akan bertambah baik dan indah!Kan kan kan kan kan kan?Sama la juga dengan air  tangan.

Teh tarik tu ,berbuih sangat sangat!Dan berlemak!Ummmm!!!!Serius sedap!Sedap sangat!

Nak tahu pasal James Bond?Tengah live tengok kat HBO!

Yang ni siri ke 10.Maknanya selama 10 hari dah tayang cerita tu!

Apa yang gatalnya?



Yang Aisya tak suka tengok James Bond ni kan,

Ok sebelum tu ,James Bond kan ada banyak siri kan,Hero dia sama,heroin dia bertukar tukar,

Ya Allah,serius gatal!Nak tahu kenapa?Banyak betul scene mouth to mouth ni!Eeeee!

Dan waktu scene tu,Aisya and abang,adik (blablabla)pakat tutup muka!Bukan tak biasa,tapi ...kitorang rasa geli ,= =".Sorry buat yang terbiasa tengok.

Tapi best cerita James Bond,sebab dia 'adventure' gitu!Stunt dia buat kitorang rasa 'WOW!'

Nasib baik hero dia boleh tahan ..= ="Haha,ok bye! Nak sambung tengok!:D

No comments: