Kenapa dengan widget followers ni?

Assalamualaikum,

sekarang ni ramai kan yang guna GOOGLE FRIEND CONNECT.Main code code la kite.

Jangan gelabah bila .....

BILA BUKAK BLOG WIDGET TU JADI KOSONG.HANYA KOTAK MENGHIASI PANDANGAN.

1.Tak click pada nama blog yang nak direfer code tuh.

Contoh:


Kalau blog korang banyak memang korang akan confuse.First of all,sila click dekat blog mana yang nak letak widget tu.Kalau nama blog Fix A Heart,click Fix A Heart.Jangan klik dekat nama blog lain.

2.keluar Be The First



Tak ada pilihan lain selain refresh,refresh,dan refresh.

^ _^ harap dah clear dah .



No comments: