Semalam punya banyak cerita ma...:D



Semalam lepak kat ruang tamu,bosan la kan.Dalam hati memang dah set tak pergi mana mana hari ni..Then....

Mak tanyalah,siapa nak ikut pergi jumpa kawan lama abah kat Shah Alam,semua menggeleng,nak fb punya pasal kan.

Abang kata mesti tak dapat pergi I-City kalau ikutpun .Mak kata ,memang nak pergi I-City.Semua cepat cepat bersiap nak ikut ,termasuk aku.= ="

Nak dipendekkan cerita,sampai kat restoran Laman Grill,tengok tengok kawan lama yang abah aku masukkan,Chef Zubir Masterchef tu.Hoho,tak rugi aku datang.

Lepas 2 keluarga (2 rakan abah)datang,kitorang,pun makan la kat situ.Chef Zubir belanja,ada pasta bla bla bla,sedap sedap tau!!

Last kali kitorang bergambar dengan Chef Zubir,dia peramah tau!Sleng Kedah dia pekat!Siapa nak jumpa dengan dia,pergi la dekat Laman Grill restoran,kalau sanggup beli segelas air oren jus yang berharga RM 7.00.



That's all.

Im joining a contest kalau sudi like la,kalau semata mata nak mention like balik,NO.Saya tak suka dipaksa.


klik untuk like

No comments: