Always Love You.







Tadikan auntie saya bawa KFC.Ye ,KFC lagi.Tak ingat berapa banyak dah aku makan.Hehe.Auntie aku setiap kali datang rumah aku mesti bawa KFC.Ni yang sayang kat auntie ni .Hehe.

Jealous dengan makcik aku,asyik asyik pergi luar negara.Kali ni pergi celebrate new year kat Jepun.Baru balik.Tadi dia cerita pengalaman kat Jepun.Banyak bandar dia pergi.Dan lepas saya dengar pengalaman auntie aku kan ,aku kagum dengan rakyat Jepun.Penduduk dia lebih ikut ciri ciri timur.Adap?Sopan,berdisiplin.

Bengang,tadi aku tulis post ter refresh plak.Hadoi,penat nak taip baik.  = =
Macam tahu je lagu ni aku bengang.Ok bye.:)







No comments: