Cukuplah tu .Aku tak sanggup.


Hello guys.This entri maybe panjang.And emosi sikit.So kalau rasa akan bosan bila baca boleh exit.Sorry but takde tempat nak luahkan perasaan selain blog dan twitter.Facebook macam harem.Sikit pun tak menenangkan.Menyakitkan adalah.Facebook aku azam aku tak nak bukak.I mean,nak jarang jarang je la.Okay.

So korang boleh blah kalau tak suka baca entri emosi like this.Exit button dah makin merah.Tinggal korang nak tekan je.Ok?No harsh words ok.Bukan nak minta publisiti.Cuma nak luahan.Kenapa masih baca lagi.Pergi BW blog orang lain.Ok sorry laser sikit.

Ok lets start.Aku tahu semua ada masalah.Aku pun ada.Masalah aku adalah orang tak percayakan aku.Like sorang ni beritahu kawan ni ,aku ni tak pernah kata dia ni baik.Mengumpat sentiasa.Kawan ni lak percaya semua kata kata kawan yang beritahu dia .I mean,cubalah macam urgh.Cubalah siasat dulu apa yang orang tu cakap.Ni main percaya je.Sakit hati betul.

Lepas tu kan,apa yang aku buat semuaaaa salah.Ini salah ,itu salah.So,awak je yang betul ekk?Fine.Saya hormat awak sebagai orang yang lebih tua.But awak buat saya tak hormat dah.Tak semestinya junior je yang hormat senior.Kenalah sama sama contribute kan.Ini buat sakit hati betul.URGHHHHH.Macam nak lari dari situ je.And get  my own life outside.

Webmistres.Cubalah percayakan saya walaupun 1% je pun.Oh ye,mentang mentang dia lagi pandai dari saya lah,you treat HIM more than a king.KING!Saya terpinggir ok.Saya tak rasa yang saya ni bermakna bagi awak.Memang saya manja.Tapi takla sampai tak tolong awak dalam semua kerja awak.

Saya takde kakak.Cuma ada blog dan twitter.Kawan kawan saya dah ada geng ok.Kalau saya luah pun,diorang tak semestinya akan dengar.Diorang akan macam "urgh,ganggu masa aku".

Saya sakit takde siapa yang hirau.Kalau dia yang sakit.Pergh,macam layanan king je ekk.Saya ni kawan siapa ?Saya ni adik dan anak siapa sebenarnya?Ok,saya dah start nak menangis.Dahla selsema.Banjir hidung aku gak.Siapa yang tanggung?Aku ,bukan awak.

Saya tak rajin belajar?Melekat dengan notebook je?Ok please take note ok.Awak stalk aktiviti saya tak?Awak tak tahu ke saya ulangkaji jugak?Cuma cara santai.Ok fine.Saya masuk bilik awak nampak awak baca buku.And bila awak masuk bilik saya mungkin saya tengah online.Kebenaran tertutup di situ.

Air mata tak keluar kali ni.That's means hati saya yang menangis.Tak boleh bayangkan kan?Yela,fine.Awak pandai.Then apa lagi?Hensem.Genius.Intelligent.Ok puas en?Puas sangat kan?

Lain kali kalau nak tuduh saya malas ulangkaji ke apa ke.Fine.Saya suka sangat.Pastu buat sakit hati sangat belakang webmistress.Depan dia buat innocent la sangat.Mujur saya tak mencarut kat awak.Sila terasa.LELAKI ok.Bukan perempuan.

Pastu kan,ok tak habis lagi.Apa yang awak cakap mesti orang macam "WOW".But bila saya cakap sikit,awak potong.Pastu yang lain buat iya je.Saya tahu awak tak nak saya pandai dari awak.That's why awak sakitkan hati saya macam gila gila gila ni kan.Suka la tu saya sakit.Suka la tu orang describe awak baik baik je.Tapi sikit pun saya tak beritahu awak sebenarnya sape.

Kalau kita tutup aib orang ,Allah tutup aib kita.Saya banggakan awak depan orang lain.Sikit pun tak cerita buruk buruk pasal awak.Harap Allah akan tunjukkan kebenarannya.Harap awak cepat sedar dan menghargai saya.Webmistress pun sama.Saya sayang awak berdua sangat sangat.Korang yang tak pedulikan aku.

I know takde sape yang baca post ni.Lega sikit hati.Pergh panjangkan.If you read this till here.Saya harap awak tak cerita kat orang lain.Im not having PMS now.Please take note.Bye.Puas hati saya dapat luah kat blog.

Sila jangan menyampah.Kalau menyampah sila exit.I don't need harsh words in my comment.Menambah luka di hati je.Faham bahasa Malaysia kan?Good. :)




No comments: