Don't come to fast.




Ala ala,kenapa masa cepat sangat berlalu?Kenapa?Kenapa?Exam dalam 2 bulan lagi.Dan masuk form 1 dan form 2.What the H**L?Berapa minggu je nak masuk bulan 2.I mean,kenapa masa begitu cepat berlalu.Tak boleh ke tunggu kita walaupun 1 saat pun.

But tak boleh tolak hakikat.Nanti kita yang terkandas,nanti kita terkapai kapai seorang dalam laut sedangkan yang lain dah bernafas dengan sempurna di atas.You know what you mean?Masa tak menunggu kita.Masa tak mengejar kita, kita yang mengejar masa.

Lepas aku mengadu tak tentu pasal pasal exam mak aku kata,nak pergi mana mana pun bawa  buku .Nak cuti bawa buku,nak online dan blogging(macam sekarang)pun kena pegang buku.Uhh,masa masa.Kau cemburu sangat kat aku kenapa?Aku tak buat salah pun.

Hmm,ok la nenek aku dah bising suruh makan.

No comments: