Holiday Sometimes Are Not Cool.


Ok fine.Tadi niat nak buat post terbantut sekejap.Haha.Oh well,tak tahu nape tetibe ada masa nak update blog.I mean,masa tak banyak.Hari kerja tak banyak pun,PEACE!Hehe,kerja Math je.Esok maybe ada banyak kerja sebab lusa cuti.WHAT,CUTI?Yeah,give me your High 5!For me,cuti tak best pun.Apa nak buat babe.Duk rumah,date with homeworks,pandang twitter.

Health problem.I can't breathe properly.The fleu sucks.Kacau betul.Kawan lain sedut udara kemain nampaknya.Aku yang macam tak larat gila.Tambah dengan batuk macam bom.Dalam kelas tak boleh fokus sebab asyik batuk and tetiba rasa nak pitam.Good.Tapi saya kuatkan hati.Takut jatuh atas sesiapa ke.Hikhik.Nasib nasib.

Apa?Lagu kat blog?Ngee,sedapkan hehe.Nak tahu ke?Lagu Ours-Taylor Swift.Pergi search kat youtube cepat cepat tau.Pastu letak kat blog.Kita pakat yoh!*bersin*Payah betul bersin ni,free je spray udara yang sedia bersih.Is it me or memang musim tak sihat ni?Nampak macam aku sorang je la.Fine.*foreveralone*

Tadi sempat skodeng blog kak Anis.Eh,tak update lagi ke?Hmm takpela.Maybe hari ni dia update.:') K bye.Malas nak tulis panjang panjang.Keep in touch.Ka-ching!:')

No comments: