Ice Cream Paling Sedap Di Dunia!


Tadikan saya makan aiskrim yang sedap kat dunia.Sape nak cuba?Jom pergi Alamanda!Hehe,taklah,biasa biasa saja.Sedap kot.Tapi taklah sampai tersedap kat dunia.= =.Lerr,kau terpengaruh dengan tajuk ke?The answer is SORRY.Tak sengaja ok.Jangan blah dulu,skrol bawah laju laju macam roket.

Kebelakangan ni ,aku pelik gila kot,tengok la cermin hari hari.Tapi aku tak pernah puas la.Tau kenapa.Pencuci muka saya habis ,dan.Cute red pimples(ehem cute la sangat) kat muka saya berkurangan.Muka pun tak berminyak.Pelik.Aku tanya la mak aku.Mak aku tanya jenama apa aku pakai selama ni.Aku katalah Safi!

Hmm,muka Aisyah tak sesuai pakai Safi.Pakai sabun Baby Johnson je lah

Dush.Terpana hatiku yang lara ini .Haha.Pakai sabun.Yeah..

Satu lagi,aku terharu gila kot dapat ni dari ex dormmate aku:

oit :D aq rindu sangat kat ampa.....miss u very much..i wish that we can meet again..miss u :D
-syairah & Irdzni Darwis
"aishah lma x jumpa isk isk
until we meet again someday
insyallah
♥ u -jieha-
dorm d
skrng dorm c hihihi 
Jieha dan Sya post kat timeline aku.Diana message aku yang ni:

 Aisyah…..Kami smua rindu sgt2 kt ang..
byyee.....
dan yang ni.Dia post 2 message serentak.


 INGAT-INGAT ITU REMEMBER,
JANGAN LUPA ITU DON'T FORGET,
SAYA SAYANG KAMU,I LOVE YOU,
HANYA KAU LAH ONLY YOU.... 

Siapa lah yang terharu kan.Aku terharu gila kot.Nasib baik tak menangis berguling guling.Love you all ex Dorm D 2011 include:

Kak Alin
Kak Dania
Syairah
Diana
Jieha
Adibah
Afiqah
Aisarah
Sakinah
Rabiatul 

 Fakta:Orang Perlis nama sedap didengar.Kan kan kan?Kaji sendiri di Perlis!:D

No comments: