Im back!


Hew hew sekian lama tak update blog.Im back.:)

3 hari 2 malam ni my family and I tak pergi mana mana pun,pergi Melaka sekejap,pastu menginap kat hotel D'99  
Muar,dan Seri Malaysia kat Mersing Johor.

Malas nak komen pasal hotel,makanan,blablablablab.

Takde apa apa pun nak cakap.Idea tiba tiba hilang.Adeii = =.Lama lagikan nak sekolah.Tapi my dad terpaksa balik awal sebab lusa nak kerja.And then yang bersekolah boleh melantak kat rumah je.Lalala.

Facebook notifications dalam 58 .Tapi  semuanya pasal blog.Blog,blog blog.Sebab tu lah lepas bukak fb terus update blog.Hehe.

Ok bye.

No comments: