InsyaALLAH,I can Do It.


Uhh,sedikit bersawang la blog ni.Hehe.Perasan tak perubahan?Merah dan biru.Makes a perfect match!Uhmm ni mesti sebab nak menaikkan semangat.Hurm,I think.Really.Really!

Ok ,sebab kan.Apa apa yang baru mesti kita rasa bersemangat kan?Why I choose Red?Sebab nak cabar diri untuk exam ni!Blue?Sebab nak sentiasa cool menghadapi cabaran.Get it?Yeah.

Lagu pun saya tukar.Rolling in The Deep.Good job Adele.You make me choose your awesome song.Rasa macam nak jerit sekali tapi sakit tekak.Poor me.Tak boleh lepas stress.LOL.

Ok I know .Tahun lepas tak berapa bagus result.And InsyaALLAH.Tahun ni I'll make it better than last year.Macam azam kak Jaja.Kan kak Jaja kan?I'll pray for you too.:)

Hehe.Alhamdulillah.Homework tak siap lagi.I mean.DAH SIAP DAH!Hehe.Jap jap nak check .Hmmm.Ok done.

Sihat?Tak berapa sihat sejak balik hotel.Fleu ,throatpain,batuk.Then apa lagi?Ooo,advise:Jangan pasang aircond kuat kuat.I mean,jangan bagi sejuk sangat.Nanti jadi like me.:)Yes.Saya ada twitter.Hehe.Bolehla baca tweet tweet mengarut saya tuh.Hehe.>HERE<

Gambar tu?Kenapa?Terkejut ke?hoho,jangan tertipu lak.Gambar tu saya bloom je.Saya tak la cerah manapun.Macam awak.Yes,awak.Bukan dia.Bukan mereka.

I guess nak deacc fb.Tapi tak jadi.TERactivate masa nak design Fibox.Kan dia kena log in guna facebook.Ok.

I love Math!Math best!;)K,bye!

No comments: