Saya Tak Suka .


Kh buat m/s13 & 14(buku kerja),bm..buat ringkasan m/s31 & 32(soalan pemahaman je...)(buku kerja)...ringkasannya buat dlm buat ringkasan danpemahaman....yg soalan pemahaman tu buat dlm buku kerja...mt buat m/s11(nombor 3)
Belum sempat nak fikir homework tak banyak Nabilah hantar message ni.Adoii,dia ni tak kesian ke? *joking*.Lagipun sebenarnya tak banyak pun.Ermm,banyakla jugak.Eh tak banyak pun.Hmmmmm.

Tak kisah pun,cikgu kan sayang saya.Hehe.Sebab tu lah bagi banyak homework.Supaya kita jadi orang berjaya.*mata berkaca sampai nak pecah*.Ok stop segmen sedih.Setakat ni kerja sekolah saya semua siap.Tahun lepas terlebih malas.Ok saya mengaku.Tak baik tipu.Takpe tahun ni saya nak kalahkan nenek saya.Abang saya.

Abang aku ni kan,nak kata bangga tak jugak ,tapi kan.. . .

Cuba lah dapat macam abang ni Geografi dan Sejarah 90 lebih.A pun abang banyak tau.Adik rajin la belajar nanti abah bawa kita pergi oversea
 NENEK!JANGAN LA BUAT SAYA NAK MENANGIS!Serius terharu kot,abang aku selalu bagi aku dorongan nak belajar.Nenek,sob sob.Wish you luck for your upcoming PMR.I love you nenek @abang@Muhammad Kashaf.

Itulah adik beradik,selalu mengingati kan,sebenarnya aku pelik ngan abang aku,dia ada dislekxia.


Abang aku susah nak faham bila baca buku atau cikgu ajar,kita belajar 1 kali dia belajar 3 kali.Lebih kurang macam tu.Sebab tu la aku pelik macam mana dia boleh jadi pandai.Seriusly tak percaya . = =

Yeay,cuti  ni abah plan nak pergi Pahang  dan Perak .Tak sabar!:)

Hope tak terlambat lagi .Hehe.

MY WISH FOR 2012
-I phone
-I pad
-Pergi Overseas*bukan atas laut,luar negara faham!*
-Semua A + setiap subjek *subjek PMR*
-Doa dimakbulkan
-Jumpa kawan lama.
Saya nak seorang kakak angkat boleh?hehehe. 

No comments: