What Happen?


Fine.Saya tukar skin lagi.And Im fall in love with this skin.So cute.......Hurm,pipink is my favourite.Uhh, tak boleh guna purple.Pink lagi cute.Macam bunny loor.Hehe.Hug my nb.But sikit tak puas hati because tulisan dia terlebih cute.Nak tukar font tak tahu nak buat macam mana.Need your teach bloggies.:')

Tapi kan saya rasa makin tak sihat.Urm,I think there's something wrong with my ear drum.Berdesing and kinda bunyi pelik.Sakit la gak.Jangan lari.Im telling the truth.If you don't believe me ,then I kick you away.Fine.Tak kisahla.Semalam mengadu kat parents pasal ni and they were like 'hmmm ok ok'.=.= *foreveralone*

Doing math is so fun.Kalau takde calculator memang tak berapa seronok.Hahah.Im doing it in A4 paper.Lepas buat terenyuk dan terbuang dalam tong sampah.0.0.I know it's terrible.Baru saya sedar,.Uhuk uhuk.And SEKARANG baru tahu my mum suruh buat dalam buku.= =.Kureng betulla.Takpe la.Buat lagi.Hewhew.My mum suruh buat hari hari.And Im doing it with my bf internet.ILYSM.Mmmm.Im not a weird person.Shut your mouth.

Eh jap jap.Someone sent me this:



Dah klik dah pun.Ok boleh dikatakan awesome la gak.Macam usher sikit.Memang la aku nak RT balik.Tapi nanti terkeluar broken english kang.Aku bukannya pandai reka ayat english ni ha.= =.

No comments: