Yeay,dapat topup lagi!


Alhamdulillah,dapat topup lagi.Hehe.Awal awal 2012 saya dah terlebih excited.Banyak betul perkara gembira yang berlaku.Hehe.Topup Rm 5 yang saya dapat contest blog comel saya bagi dekat mak saudara saya.Yela,saya mana guna topup la beb,I use Celcom Postpaid.Pembayaran guna bill.Mesti ayah aku gembira bill tak melambung ,SEBAB CHARGET HANDPHONE AKU MALAS NAK CARI.Huhuh.

Dan kali ni dapat tempat ke 3 pertandingan puisi Dear Yayah.Hadiah Topup Rm 10.Not bad.But seriusly tempat ke 2 bertuah gila dapat t shirt dan teddy bear.Sobsob.Never mind,dapat topup saya nak bagi mak lang saya.Saya baik kan?Hehe.

Nak pecah perut tengok video ni.Haha,tapi bestla rentak.Ada scene yang buat saya muntah.Nak tengok tengokla.Mata kau bukan mata aku.Oh,lagu asal dia Moves The Jagger.Nak sama kan?Haha,you've brighten up my day :)


Haha,bestkan?Promote la kau kat facebook.

I know Nur Anis Adibah is reading this.Dibah,thank you sebab slalu tegur aku.Kadang kadang aku takut nak tegur ampa takut menganggu lak.Thank you so much!You have cheer me up today.
Kerja sekolah ,siap,latihan,dah buat.I need a friend to chat with.Seriusly.

Ha!Ok tak blog saya?Sekarang saya tak nak blog saya pink pink macam dulu!Ubah arah ke purple!Purple nice apa!Soft ,pastel!Tenang mata memandang.Dan lagu yang saya letak dalam blog tu Airplanes-Julia Sheer.Serius best!Mesti letak dalam blog jugak!Kalau lagu tu annoying sila pause.Ala,dekat gila kot,masuk masuk nampak player tu.

Ok bye!:) Request me to follow back?Cepatlah!Dalam mood baik gila nih!

Baju dan tudung sekolah baru  untuk 2012 dah siap!Baju ok,BUT TUDUNG!Omg,confirm orang ingat saya budak KAA(kelas aliran agama).Huh huh.Saya minta mak saya pendekkan sikit.Sikittt je.Hehe.Tak sanggup ke sekolah macam tu. = = 

No comments: