But my knees were far to it


Pagi tadi aku tak tahu apa yang jadi.Scene dalam bilik KH.Aduh aduh.Sedang gelak gelak dengan cikgu Azman lah kan.Aku tak tahu sama ada kaki Sab atau kerusi depan aku tu yang buat aku jatuh.Bila ingat balik aku tergelak sendiri.LOL

Tiba tiba seluruh dunia macam berpusing.Mendaratla aku kat atas lantai tu.Tak sakit pun.Hurgh.Cikgu Azman pun terpaksa control gelak.Gelak la puas puas cikgu.= =

Sahira said : eh,jatuh ke?
 Mum: Kau jatuh macam orang Jepun sujud
Mai:Kau jatuh macam tikus!(komen yang paling kejam) 
Alya:Kau macam nak sembahyang je! 

 Dengar komen Mai je aku rasa macam nak heret kepala dia atas lantai*evil laugh and just joke(sebab nanti mai heret kepala aku :P)* .Aduhh,kau kata aku tak malu?Malu weh!= .= .Terasa macam nak jadi Sab walaupun dia gelak sangat dashyat dengan benda whacky yang dia pakai dalam mulut.Suara dia ..............*faints*

K lupakan je la benda tu.Lainla kalau aku jatuh terlentang dan menghadap siling bilik tu,mesti dilabel orang mati lak!

No comments: