Contest sweet sour friends by Wan Niahix & Nur Ayi'en


Klik banner comel tu kalau nak join ok :)

Nak cerita pasa sweet ke sour ye,ummm saya pilih SOUR.Biar masam orang membaca = =

Yang sournya bermula di sini:
Harap-harap menang la jugak contest ni.Kalau post saya ni kreatif la.Jap jap nak baca balik.Emmm,= =
Eh jap jap nak letak gambar kawan yang menemani saya bila bercakap banyak,hehe


 Eh eh bukan yang tengah tu.Yang tengah tu Dyana,yang kiri tu plak Adibah,yang sebelah kanan Dyana tu baru Syairah.Tiga tiga ada blog kan?Diorang baru dalam blog jadi korang boleh la follow diorang.Diorang memang rajin follow balik.

:)


Suatu hari waktu angin tak bertiup langsung saya dan sorang kawan saya ni Syairah.Kitorang balik la kan dari sekolah .Siap bersembang dan berlenggang lagi.Tengah duk sembang dan bergosip tak tentu hala ,tiba tiba..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................tersilap langkah la pulak.Longkang kat sebelah kan,apalagi tercelup la kain aku yang cool tu dalam longkang,nasib baik air sikit .Kalau banjir longkang tu banjir jugak la aku :)
Moral:Waktu berjalan jangan ingat nak cakap ja  *tunduk*

1 comment:

wan niahix said...

Thanks sbb join...

sweet nye... hehe..

nway, gudluck k...