K.Jangan Anggap Aku Sombong Dah.


Weh,aku nak cakap ngan kau.Ye kau.Bukan dia.Aku rasa tak tenang jap.Jadi blog ni lah tempat aku.Love you blog.:')

Hmm,aku nak bagi dia nickname jap.Takyah bagi nickname la.Malas nak fikir .Emm.

Aku ingat lagi la.Ada satu insiden ni.Biasala,dia kan sporting.Dia tegur la aku.Nak jadikan aku joke kat friends dia kan.And sebab sebab tertentu aku terpaksa bereaksi camne tah.And sejak hari tu ,setiap kali jumpa dia dia macam *palingkan muka*cam tak nak jumpa aku.Sebab tu je la kan.JE.A boy.Not gegirl.Noted.

K,lupakan je la.Dia takde makna dalam hidup aku dah.Aku tak suka sape sape dah.Focus kat study.PMR tahun depan.Hmmm,kalau PMR nanti kan,I mean tahun depan ,aku tak nak la berblogkin bagai ni.Buat simple template 1 column.Kan sweet.Sangat tomey.Ceh.Pfft.Dan aku serta merta sangat jarang berblog,facebook,twitter,dan setiap kali exam 2 minggu sebelum mungkin aku tak akan online langsung.

OMG.Terkejut ek?Mungkin tahun ni aku nak puasa setiap kali periksa.Tak guna internet dan melekat macam gam gajah dekat meja belajar.Ye la,selalunya homework aku dengan notebook.Buat ulangkaji pun dengan notebook.Dengar lagu.Weirdo.Tak.Saya bukan weirdo.= = Eh?

Pagi tadi best woo.Homework takde.Waktu PI je belajar.Hehe.Pastu dalam library main quiz dengan Sahira ,Athirah ,Husna,dan geng geng lain.Satu soalan je aku boleh jawab.Yang lain macam pfft.Tahu tak soalan apa ?Pencipta liquid paper,desert terpanas ,and banyak lagi la.Having fun.:) Thanks guys.

K.Video ni awesome.Dari orang yang awesome.Tak perlu la aku nak cerita.Korang kenal punya la.Setiap hari mention diorang kat twitter.Laju gila Timeline aku.Haha.Joke.Actually aku pernah mention diorang gak.Pfft.Mengaku gak.

Petang tadi tengok Running Man.Cute GG and guys.LELAKI PENGUASA.Haha.=)And my mum masak nasi pattaya!Sedap sangat!

No comments: