Mood Tak Baik.Sebab..

Peek A Boo!

Ahli geng fiqra yang  lain dah buat  contest.Aku je yang tak buat lagi.Grrrrr.Nak buat contest apa ye?Ok jangan gelabah.Tapi rasa janggal lak buat kat blog ni 0.0 *mataberair*Tercemar identiti blog personal ni dengan contest.Eh,kenapa aku tak fikir awal awal ye?Kenapa aku tak guna blog novel aku tuh?Lupa lak.But sebelum guna,aku nak delete semua bab.Dari bab 1 sampai bab mana tah.Semua macam pffft.

Sponsor tak jumpa jumpa.Ok,relax Aisya.Tak payah tarik nafas panjang panjang.Diam membisu je.*erk?*

Aku tak tahu la apa yang parents aku sibuk sangat.Sure sibuk dengan PIBG tuh.Nampak sangat aku akan KESEORANGAN di rumah.Yang temankan aku macam biasa lerr,internet.Hoot.Tapi pagi ni gempak sangat dekat followers aku.Aku tak tau la tiba tiba suasana blog aku tetiba jadi merah menyala macam empunya tuan blog yang follow blog aku tu.Maksud aku blog kepada tuannya.Herrr= =.Sparkling gitu.Terima kasih Mr Ben Ashaari sebab follow blog banyak merapu ni.Sakit jantung tengok nama kat followers.hihi.

Ok,tutup topic.Nanti tak fasal fasal aku tulis penuh pasal ni .Dah masuk 3 minggu aku selsema ni.Batuk kurang la.Selsema paling tak tertahan.= = Seramnya.*tibatibaseramsejuk*

No comments: