Ramainya!

Hehe,pelik saya tau bila tengok entri contest,yang join 10 orang .Yang like entri contest sampai 84 orang.Dush.*faints*Kenapa 84 orang tu tak tambah dengan jumlah contestant je?Gerammmmmm gerammmm 

Yeay yeay,dah nak sekoolah esok :) Homework semua siap!

Weh,jealous weh.Hihi.Adik aku dapat phone cute sangat.Nak tukar handphone jugak!

Parents:Eh eh?Bagi 8 A dulu exam ni?Sekali I phone bagi!

Alamak,rasa macam undur masa sampai  tak dengar ayat tu!Nightmare ni ha.Oh tidak.

Eh tak boleh cenggini Aisya.Kena la jadi orang rajin.Kalau tak rajin tak boleh HOLIDAY.!InsyaALLAH.I can do it.Fighting!

No comments: