Rasa macam tak nak pergi sekolah esok.K.


Tadi adalah aku kacau sorang akak ni kat twitter.K.Dia kata WHO ARE YOU?K.aku terus tak reply pas tuh.Penat balik sekolah.Hari Khamis hari aku paling tak suka sebab beg paling banyak.Grrr.Health problem?
Ermmm,ok la gak.Lemah badan ada lagi.Rasa macam nak tidur je.Yeay.Esok last skola buat minggu ni.And I need rest and rest.= = K bye.

4 comments:

KizZ said...

ermmm...gambar tu??

Cheyah said...

Hi, Cheyah dh masukkan blog ni dlm bloglist purple Cheyah. Tq. cheyah follow sini balik :)

eVa said...

hehe.. sbb dah nak abis skolah utk mggu ni sbb tu mula rasa xnak g skolah.. xsbr rilek hujung mggu hehe

Siti Nur Aisyah said...

@KizZ-Gambar tu takde kena mengena.Hehe
@Cheyah-terima kasih!:)
@eVa:yup!betul tu!nak melantak kat katil je!hehe