Semua siap!/Mimpi kiamat


Yeay yeay.Give me high 5!Baru je habis buat homework Math.Tengah tunggu keputusan contest .Menang ke tak.Harap harap menang la gak walaupun kemungkinan senipis kertas je!And,saya tukar code lagi!K,fine.Saya tukar ke warna purple lak.Tak nak pink je,nanti dilable bimbo.Err,yeke?Oh,forgot something.Bimbo is ermm macam mana eh nak terangkan .Senang je.Korang search Paris Hilton.Kira berapa banyak barang dia warna pink.That's bimbo.Eh,nak kira gak ke?LOL

Ha,cuba tengok affies saya,banyak link kan?Kalau nak exchange taip la kat cbox tu.

Hmm,teringat insiden tempoh hari.Err,you know.Bukan nak bangga ok.But I don't like sangat mencarut sini mencarut sana.One day adalah classmate laki laki kelas aku main bola kertas la kan.Terbaling atas kepala aku.Tepat tepat.The awkward moment nya kan...

BODOH!
Adehh,tak sengaja ok.Really tak sengaja.Apa ekk anggapan kawan kawan perempuan aku kat aku .Adakah diorang akan pulau aku or umpat?K,fine.Classmate gegirl aku baik baik.Takde yang cruel macam mak tiri snow white.Alhamdulillah.Syukur.Dalam pukul 3 pagi kan aku mimpi 3 benda  iaitu:

1.Jumpa dengan Jodoh(paling tak boleh blah)
2.HARI KIAMAT3.Menyelam dalam air laut yang sejuk.
Ok bagi korang "hek eleh mimpi je pun".But aku dah siasat mimpi aku.Aku dengar hadis hadis nabi pasal mimpi aku ni dari Ustaz Kazim Elias.And kemungkinan mimpi aku benar.

Adalah aku search kat google "TAFSIR MIMPI MENURUT ISLAM".And...

Mimpi menyelam dalam air yang sejuk-murah rezeki
Hari kiamat-dijauhkan dari bala bencana

I don't know la betul or not.Aku pun tak percaya 100%.Wallahualam.Kita manusia yang lemah.

Aku cerita la mimpi aku kat mak aku la kan.Mimpi kiamat ni dah kali ke 2 dah aku dapat.Masya ALLAH.Mak aku pesan suruh aku jaga ibadat aku.Sembahyang jangan tinggal.InsyaALLAH.

3 comments:

Leeya said...

haha. Lya selalu mimpi gigi patah. banyk kali tuh. Serammm... :*

Siti Nur Aisyah said...

tulah,mimpi pelik pelik tu yang tak suka.thanks comment.

hug+kiss.

Leeya said...

Welkem dear!
alaaa.. semua tu just mainan mimpi...huhuhu..
bt tataw jea...

*nightmare.. err