2 days more!



Yeay,sekian lama tak update sebab Mr Exam tetiba ter-update balik.Err,yeke terupdate?Ok la,tipu.2 Days More?Menatang apa tu?-->Saya tak habis exam lagi.2 hari lagi nak habis.Hari ni exam Sejarah,BM,ngan Math.Alhamdulillah,boleh jawab.:) Mak tanya la tadi.So aku diam je.Tunggu result dulu.Look and see v.v Kalau aku bijak dan genius iaitu dpat 8 A akan dapat satu vacation(hmmph,vacation la sangat) ke ______. Rahsia boleh?Aku sedar la gak IQ aku cemana v.v . 3 tahun tak bercuti.Tahun depan aku PMR,no holiday.Pastu adik aku lak UPSR.Jyeah......................Ibarat duduk dalam istana tapi tak boleh terbang dalam burung .( Welcome to nonsense section!)

Hmm,dah lepas pukul 5.00.Going 6 pm.Maisarah dah pergi Sabah-bah dia tu.Yang geng dia tu ikut la sekali.Hikhik :)  Tak sempat nak say goodbye.Mai,if you noticing this,sure kau dah balik dekat Putrajaya =.= The fact that I already know v.v

No comments: