Again and again? -Freebies blogskin-

Hai!Saya tukar layout lagiNgeee ~ I know it's so bored to look at.Butt....saya nak jawab soalan soalan ni dulu k.Probably soalan ni  ditujukan pada semua bloggers.Ada terjumpa kat blog mana tah.

Buat apa disable right click.Kau ingat kau tu famous sangat ke?

My answer : Tah.Menyemak je window tu.Aku tekan je keluar.Disable la.
Another answer:Kot kot la aku ada hater ke.Boleh je dia right click gambar aku pastu edit pastu post kat blog dia >.<

Saya simpan banyak layout blog lama lama.Sape yang nak tu boleh la comment.And I don't expect any comments here.=.= Definitely.


Yang ni lak.Layout dulu dulu.

Hodoh.


Erk.Yang tu jela layout yang saya simpan.Kbye.

BEFORE:


AFTER:


Comment about this changes is allowed =) *baiknyaakuharini*

No comments: