Hot news.

1.Ok ,sungguh bertuah siapa yang pergi KL semalam.Bertuah la .Bertuah la dapat jumpa diorang.I can feel the awesomeness of SNSD.Huhu :( I just want to meet Sooyoung v.v




Sooyoung -Terima kasih malaysia SO CUTE!
Seo -Selamat malam SO CUTE!
Others--->*starting to faint*


Ni bukan hantu yang menjerit,manusia ok.And sorry kalau speaker lappy sakit.Huhu :')

2. Encik Mimpi.

Update la dengan cover cover Encik Mimpi.Terbaik la!Hilang sedih tak boleh jumpa SNSD!


Part last gua tak boleh nak tahan dah.Hahah!

3.Sebar picture ni.


Ha.Nampak tu?Actually aku pun suka lagu ni.Cuma tak hafal lirik dia.Dah check lirik Bruno yang lain.Takde takde.Fuhhh.

4. Hebah dan menang!

Verified this is not ads/churp churp link.Lebih kurang macam churp churp but hadiah dia lumayan !


K.dah klik an?Just sign up dan hebahkan link tu.Nak tengok hadiah gi sini http://suka.pts.com.my/ Puas hati dah?

Bye bye.Lots of love :) 

No comments: