Is this really my blog? 0.0



Anda tertipu dengan tajuk sorry.Exit kalau nak.v.v Lama betul aku tak update blog.2 weeks bagi aku cam 2 hari je.Yup .2 hari.Dalam 2 minggu gak aku ada exam ngan RESULT EXAM.Imagine saya dah terketar ketar friends berebut macam dalam pilihan raya cari kertas exam diorang.Husna ngan Khayran dah tersengih sengih gembira dah.Hmmm memang ramai yang dapat A sejarah.Alhamdulillah.Aku pun dapat A gak.hehe.Not bad.Waiting for habis cuti sekolah yang seminggu ni and ambil result lain.Grrr.

Ni yang aku benci ni.Asal nak update mesti takde idea.Mohon maaf ok?Does anyone is reading?

No comments: