Hey im back!


'Blog bersawang'.Eh mana  sawang dia?Takde pun :P Actually I miss my blog so so sooooo much.You're the only one my unprivate online diary.Emm,tadi nak cerita apa eh.Terlupa sekejap.=,= Oh pasal choral.Nak cerita sikit.That 27th April kitaorang dah berdebar la nak bertanding choral.In sudden one extraordinary thing just crash us.Ergh.Geram arr.Sakit hati + sedih + marah = ?  And ada di antara korang yang dah tahu pasal I-Learn.Memang fun arr buat I-Learn selain boleh bersaing dengan kawan kawan seluruh Malaysia.Dan yang top setakat ni Farah Nuranum.Ok let's start.465 A?Pergh.Sabahan gak dia tu.

Yang dapat top 10 ,20 30 ni kebanyakannya orang Sabah.Orang putrajaya hmmm jarang la nampak.Memang perlukan banyak saingan untuk kalahkan 6264 orang yang mendaftar I - Learn.Me?Ermm.Boleh la.  64 dari 6264 .Tak bagus but still not bad XD Yang mungkin buat korang stress sikit dengan I-Learn ni sebab 90 baru A ok.80 banyak subjek ke macam mana pun takde perubahan kat ranking korang.Sob sob.

Aku teringat Deanna.Lololol.Sebab dia kan sebelah aku masa choral speaking bi.Ada satu part kitorang kena buat macam shock gila ah + pandang kiri kanan.AKU TAK BOLEH PANDANG MUKA DIA.Asal pandang muka dia je nak senyum .Payah payah.Dah set dah dalam hati + control jangan senyum tapi tak menjadi langsung.Suddenly it comes when I see her XD Untuk Beliebers,aku tahu tengah dengan lagu Boyfriend tuh.Sounds creepy a little.I like Megan Lee version.So cute 0.0


And.....AINAN TASNEEM!Here comes her studio version!Tak sabar MV <3


Ok ok gonna stop :)

Ehem Ehem?




Eleh,hiatus konon.Uhuk uhuk.Finally tangan menggatal nak update post baru lepas sekian lama tak update blog.My blog,you are fine ,safe and sound right?I just want to tell you that I miss You. 0v0 So lets start about yesterday.Demam tinggi la.Semangat nak pergi sekolah tetiba nak keluar rumah badan rasa panas semacam.Lepas tapak tangan melekap kat dahi aku pun beritahu mak aku ' Demam!' Boleh tahan panas bahang gak la.PANAS BAHANG?Sounds good.LOL :P

Dalam pukul 9 pagi aku pun pergi klinik dengan mak ngan adik aku.Baru tahu ada klinik kerajaan kat flat uh.yeah.Nak bagitau satu secret ni.I  hate eating pills.Tapi lepas makan okay je.hahahaahah.Doktor pun check suhu aku.Tinggi la gak.38 .Ok itu semalam.Hari ni aku dah sihat!



Oh and satu lagi aku masuk choral speaking.Best tu memang best la.:) Ni dia :

The core , the center, the nucleus
Everything has a core even the earth
Hot , molten flowing lava
What will happen to the world if the core suddenly explodes?
"I would'nt want that to happen!I haven't married yet!"

Tu sebahagian la.:) Keyboard off!

Hiatus!




yeay.Dah lama tak update blog.Actually memang  masa tak mengizinkan .Masa jealous =,= Saya lancarkan mode HIATUS!Sampai habis mid-year exam.

TESTING .*ketuk mic*

 K bye .Nak menangis?LOL.And once again,new look for my blog.Huahua.