Ehem Ehem?




Eleh,hiatus konon.Uhuk uhuk.Finally tangan menggatal nak update post baru lepas sekian lama tak update blog.My blog,you are fine ,safe and sound right?I just want to tell you that I miss You. 0v0 So lets start about yesterday.Demam tinggi la.Semangat nak pergi sekolah tetiba nak keluar rumah badan rasa panas semacam.Lepas tapak tangan melekap kat dahi aku pun beritahu mak aku ' Demam!' Boleh tahan panas bahang gak la.PANAS BAHANG?Sounds good.LOL :P

Dalam pukul 9 pagi aku pun pergi klinik dengan mak ngan adik aku.Baru tahu ada klinik kerajaan kat flat uh.yeah.Nak bagitau satu secret ni.I  hate eating pills.Tapi lepas makan okay je.hahahaahah.Doktor pun check suhu aku.Tinggi la gak.38 .Ok itu semalam.Hari ni aku dah sihat!



Oh and satu lagi aku masuk choral speaking.Best tu memang best la.:) Ni dia :

The core , the center, the nucleus
Everything has a core even the earth
Hot , molten flowing lava
What will happen to the world if the core suddenly explodes?
"I would'nt want that to happen!I haven't married yet!"

Tu sebahagian la.:) Keyboard off!

No comments: