Hey im back!


'Blog bersawang'.Eh mana  sawang dia?Takde pun :P Actually I miss my blog so so sooooo much.You're the only one my unprivate online diary.Emm,tadi nak cerita apa eh.Terlupa sekejap.=,= Oh pasal choral.Nak cerita sikit.That 27th April kitaorang dah berdebar la nak bertanding choral.In sudden one extraordinary thing just crash us.Ergh.Geram arr.Sakit hati + sedih + marah = ?  And ada di antara korang yang dah tahu pasal I-Learn.Memang fun arr buat I-Learn selain boleh bersaing dengan kawan kawan seluruh Malaysia.Dan yang top setakat ni Farah Nuranum.Ok let's start.465 A?Pergh.Sabahan gak dia tu.

Yang dapat top 10 ,20 30 ni kebanyakannya orang Sabah.Orang putrajaya hmmm jarang la nampak.Memang perlukan banyak saingan untuk kalahkan 6264 orang yang mendaftar I - Learn.Me?Ermm.Boleh la.  64 dari 6264 .Tak bagus but still not bad XD Yang mungkin buat korang stress sikit dengan I-Learn ni sebab 90 baru A ok.80 banyak subjek ke macam mana pun takde perubahan kat ranking korang.Sob sob.

Aku teringat Deanna.Lololol.Sebab dia kan sebelah aku masa choral speaking bi.Ada satu part kitorang kena buat macam shock gila ah + pandang kiri kanan.AKU TAK BOLEH PANDANG MUKA DIA.Asal pandang muka dia je nak senyum .Payah payah.Dah set dah dalam hati + control jangan senyum tapi tak menjadi langsung.Suddenly it comes when I see her XD Untuk Beliebers,aku tahu tengah dengan lagu Boyfriend tuh.Sounds creepy a little.I like Megan Lee version.So cute 0.0


And.....AINAN TASNEEM!Here comes her studio version!Tak sabar MV <3


Ok ok gonna stop :)

2 comments:

Syakir Rahman said...

takut nk blogwalking sni...sbb ade cctv...hahaha...

Siti Nur Aisyah said...

patutla macam ada orang cuak kat screen .heheh