Painful Painful Painful.


Sekarang ni saya tengah menanggung kesakitan.Keseorangan di katil.Pandang screen.Look away.Pandang screen.Look away.Pandang screen.Look away.Pandang screeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn.Dah tu .Rasa sungguh tak selesa sejak beberapa jam lalu.Entah apa jadi.Health problem yang pasti.Tapi tak tau nak lepas atau tembak ke mana.Sini pun jadi la.Rasa nak edit blog lagi la.Tukar balik gi classic template . Ah sudah.Nampak sangat saya tengah sakit gila.

Terfikir lak camne lak nak puasa nanti . Hekhek.Seksanya -.- 

It's extremely and incredibly and terribly painful when u got some knifes in your stomach.Imagine they grew more and more and they CAN eat your stomach.That's what I feel.Like thorns and they sneaking everywhere.In my stomach.Gastric?Probably.Sakit weiiii.Dari pagi tadi sampai makan.Sekarang iyo la berkurangan but I still can feel it.ARGH!!!!I hate gastric! 


Boleh tak awak rasa macam mana sakit saya sekarang ni.I think I need to go to hospital.But,somehow it can be a bothering adjuration.No one will hear me screaming like a pregnant woman.Or like people who wanna die.-.- 



Bergayut Di Pokok. Bored.

\

Hahahhaahaha.STOP.It's not the best time to laugh.Hari ni choral spakang balik awal.Check the difference.Oh My English! Haaa, memang choral speaking -.- Aku gila lagi pagi pagi tua ni . I . I.LOVE.YOU.LIKE.A.LOVE.SONG.BABYYYYY!!!!!!!!


Bored.Bukan aku sorang je yang rasa kebosanan sekarang  ni .Sekarang boleh lak aku pikir pasal sekolah.Ala,duk terperap kat rumah .WHAT TO DO WITH THIS? Jobless.Nak tweeting dah tweeting.Facebook much bored than ever.Even bored day by day . Tumblr aku tak tersentuh dalam 2 hari.Esok genap 3 hari kalau aku masih anti ngan Tumblr.Ceh,anti la konon.

Sekarang ni aku tweet jela.Ha,wayang.Aku teringin nak gi cinema.Nak keluar dari rumah.Padahal baru je balik dari Perlis.Tapi.....ermm.I don't know what to say about that.Tukar background twitter.Dah satisfied dengan blog yang tak sampai 3 minggu tukar design. Hmmm, rasanya like kerajinan+kemalasan= ?

Korang takkan tahu camna aku rasa sekarang ni.Rasa nak pengsan pun ada.

Semalam aku on the phone with Aisara.Huh.Aku nak tergelak pun ada.Nak malu pun ada.Aku call la Aisara la kan.Dia bagi no telefon dia I mean tok dia dekat aku :)Ni sebelum call ye


Aku pun call lah no yang dia bagi.Bunyi tut tut tut dah bermaharajalela.aku dengar ada riuh di situ sebelum aku jawab.Kena soal jawab sebentar. Aisara pulak waktu dia jawabbbbbb

Aisara : Pqah ! Pqah ! Pqah !
Aku    : *terkekek* woooi ! Aku Aisyah la !
Aisara : Oh yaka . Ingatkan sapa tadi . Suara ang cam Pqah.
Aku    :  *troll face * 

Satu, dia kata aku busuk . Padahal aku wangi lagi .LOLOLOL XD
Dua , dia boleh lupa nickname famous yang dia bagi kat aku tuh . Iaitu bermula dengan R dan berakhir dengan K. Jangan jawab !
Tiga,dia kata boleh usik aku camni sebab kita jauh . Ohh , gitu ya *evillaugh *
Empat , 

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Perlis,thanks!




Baru sampai rumah .Penat tak terkata.Still kuat untuk meng-update blog yang belum start bersawang lagi . Sobsob.Tinggal semua website untuk 2 hari . And sekarang tengah menunggu seseorang special untuk online.Entah kemana perempuan tu . Gi kenduri kahwin tak ajak.Nak kahwin cepat ah tu.Hahah.-.- K.

Gi Perlis untuk 2 hari 1 malam.Motif? Nak jenguk mak su and newborn baby / sepupu . Muhammad Hafii,welcome to our big family ! Dia comel sangat ! Pipi kapas ! Mata bulat :3 Macam nak , macam nak picit kuat kuat pipi dia. Kang terkoyak aku jugak yang salah. 

Hari pertama gi Padang Besar. Beli beras , new skirt*skirtlabuhok*and short jacket . Thanks mom for everything :) Abah, thanks for the night . Love you parents <3 

Sedih jugak tak ada rezeki terserempak ngan mana mana ex dormmate . Hish . -.- Balik kampung letew.

ps://Teringin nak tengok wayang lagi :') 



I can't take it .




Helo blog . I am feeling too sad and I want to kill myself.Macam dunia ni bukan aku yang punya.It's just .... *tarik nafas* markah geo . *hembus*

Ok it's not that bad , but it's 78 . Hmm,not bad.But saya still tak puas hati . Bersyukur tu yela , but tak puas hati .Sangat tak puas hati.Tewas dengan abang lagi . *facepalm* 

Ok forget it.Esok nak bertolak gi Alor Setar.Jalan jalan.Sebelum sampai hotel singgah rumah maksu . Pastu kena tanya markah periksa.Routine berjumpa dengan saudara mara.Exam is the first question.'How are you' is the last question.Aha.

And then masuk hotel , lempar sana lempar sini and get on the bed and ahhhh, empuknya *gelojoh * sejukknyaaa.Best moment when bazir elektrik dalam hotel and kita tak kena bayar.Heaven ~ ~ ~Tak tau lah nak jalan gi mana sebenarnya.Tahu , mak nak beli harummanis . Tak nak keluar dari kereta pun .Tengok movie dalam kereta pastu menonong,ternganga and so on.Malas ah nak keluar dari kereta.Bab bab shopping baru aku keluar.Ops.

Blog ini akan hiatus lagi soooo bye blog.Ehem bye la sangat . Ok . Kena study gak waktu holiday nanti otak berkarat kang exam akhir tahun geo aku c memang nak kena -.- Aku start nak minat geo tau lepas dapat result terus tak minat geo . Please cikgu please.Tambah 2 markah lagi je.Tak kisah kalau hujung pagar ke.I need that A *fakecrying* Ok la bye. 

Yeay yeay cuti 2 minggu . *senyumjahat*

1st GiveAway by Nabila Medan



Yeay yeay , GA lagi ~ Thanks for the tag awak :) Really appreciate it .

Let's go to hadiah section.Yeah.

Lomo Camera → Untuk Seorang
Shawl → Untuk 2 Orang
Cute Keychain , Bear → Untuk 2 Orang
Cute Keychain , HelloKitty Face → Untuk 2 Orang
Cute Clip → Untuk 3 Orang
Simple Header → Untuk 2 Orang
Edit Full Blog → Untuk Seorang
Bloglist Selama Sebulan → Untuk 4 Orang
Special Doodle *yg ditempah* → Untuk 3 Orang

Saya jakun sikit so tak berapa clear dengan istilah LOmo Camera.Sounds cute :)  Nak jugak 0.0 Excited gila ? Nak join . Click thattttt banner .

Tagged : I  Love You 

Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking

Join segmen : ) Serius saya suka banner dia . <3 <3 <3 Penganjur dia sweet Sarawakian tau :) Im a Sabahan!Klik banner kalau nak join :)




->Follow blog Eppy Naza a.k.a tuan punya segmen ialah satu kewajipan.
->Buat satu entri,tak kisah ringkas ke,padat ke,panjang berjala ke,yang bertajuk "Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking"
->Copy banner di atas dan pastekan dekat entri anda tu..jangan lupa link kan dia ke alamat entri ini,ok?
Anda dikehendaki memberitahu 5 sebab mengapa anda suka dia = feberet artis ke,mama ke,papa ke,boyfriend ke,girlfriend ke,besfriend ke,,sapa-sapa n apa-apa yang anda suka,ok?
->Dah siap bagi reason??Tag kan 3 orang rakan blogger anda dan syorkan kepada mereka agar mereka tahu..hehe
->Publish kan aje..senang kan?? Dah settle semua,buat selamba je send "saya join" dekat ruangan komen kat bawah. Alamat blog anda,jangan lupa pulak,tau!
_>Jangan risau ye semua,blog-blog anda akan disenaraikan dan akan di 'blogwalking'. Yang lain-lain join jugak tu,sambil2 boleh ushar blog jiran-jiran an?
->Kalau sambutan luar normal,lebih daripada 30 penyertaan,aku akan kasi hadiah untuk champion,first-runner up and second runner-up untuk anugerah "BEST STORY". Sistem pengadilan dan hadiah-hadiah akan dimaklumkan kemudian. 

 Hmm,kalau gitulah.Saya nak bagitau 5 sebab saya suka kelas saya - > 2 Ibnu Hayyan 2012 *bayangkan ia bersinar.lololo XD*

1.Anda terasa mogok.Kononnya break up atau ada masalah negara. Dipaksa datang sekolah pula.Muncung 13 inci . Tatkala melangkah dengan lemah gemalainya melangkah di kelas ini senyuman anda akan terbentuk balik.Hey ! Kitorang ada badut badut la di sini ! You will cheer up as long you be here ! OK LAH OK LAH ! Kelakar :3

2.Ok dah tak nak mengarut nanti ada gak yang muntah :P Satu lagi kelas ni memang sporting gila ah ! Kalau korang baru masuk kelas ni mesti dah jadi talkative and ramai kawan.

3. Caring . Prihatin . Kalau sorang tak datang sekolah mulalah bising ibarat lebah tak jumpa madu . Pastu bertukar tukar info tentang kerja sekolah :) Ada group sendiri di facebook so it's easier.

4.TERLEBIH baik hati .Contohnya bab bab tolong menolong . Memang baik lah . Yang terlebih baiknya kalau korang minta meniru kerja sekolah diorang akan bagi gak . BUT....

S:Nak 'pinjam' kerja kau
A:Semua salah . heheh.
S:Ah.Tak kisah.Asalkan siap.
Faham tak ? Faham tak ?

5. Cikgu cikgu sporting.'Tak berkaitan' Eh ! Eh ! Kait la gak tu :3 Cikgu semua da-bomb tau .Kalau ajar memang best gila.Terutama cikgu Geo :)

Tagged : 1 2

Roller Coaster Menyeramkan Di Rusia

Ok , taklah menyeramkan cuma gayat gila . Teringin ah nak naik . Hehe. Sanggup ?













Credit : sini 

" Segmen #1 : Jom tambah follower sambil berkenalan by Amirah Kamilah "


Ok , nak join segmen ni . Banner warna pink <3 Emotion comel . Ok dah dah . Sesi memuji dah berakhir ya *raisingwhiteflag* 

Kata kata penganjur :

Syarat-syaratnya :
Semua boleh join , lelaki atau perempuan ..
Korang boleh follow blog nie .. (tiada paksaan)
Buat satu entry yang bertajuk " Segmen #1 : Jom tambah follower sambil berkenalan by Amirah Kamilah " ..
Letak banner di atas nie di entry korang dan link kan terus ke blog nie ..
Korang boleh tag sesiapa yang korang nak .. (kalau tag pun elok , untuk meramaikan lagi join segmen nie :D )
Dah siap ? Tinggalkan link entry korang di bahagian komen entry nie .. :) 
Cepat! Nak habis dah ni . Padahal lama lagi XD  Dengan ni sah saya join !

Nak tag ? Takde kawan blogger, kalau ada pun diorang mungkin tak join.

Nak join gi sini --- > http://milamilo93.blogspot.com/

235 already !



Since I have nothing to do , rasanya nak mengarut kat blog ah.Hahaha.Tengah gembira gila ah tadi exam dah over,dah mampus la,apa la , and suddenly ... blog Fatimah merungkai segalanya.Izin curi ayat ye Fatimah *susunsepuluhjari*

 And yeah, y'know what? Cikgu Sejarah I kata Sejarah 4 orang dapat A and sorang failed. Oh, hopefully yang cikgu cakap sorang failed tu bukan saya. Please lah. Please doakan bukan saya yang failed tu. :'(
Im totally dead.Just 4 orang ? And yeah,we know siapa yang terrer sangat sejarah.Ramai sangat dalam kelas.Me?I don't really confident that Im in that 'golden' list . NOOOO.Sejarah saya takkan tinggi sehinggakan dapat A.Bukan mendoakan tapi , Im not good at it *faints* No . No.This is a serius nightmare.Once I got that paper , I will kick it off in the dustbin . -.-

Sorang fail? Lagilah aku perasan bebenor.Abang aku pagi tadi kata dia rasa dia dapat dua A pertengahan tahun.Dia kan lagi pandai dari aku kan.If he gets just 2As , then Im worse than him.Argh.I don't wish to feel like this.

Adik aku ni memang sengaja naikkan kemarahan aku betul lah . Sabar je la. Budak darjah 4 memang gitu *mendengusmacamnaga* Orang tengah taip blog boleh dia herdik . SABARRRRRRRRRR.

Ok lupakan pasal tu.Kan dah 2 tahun aku berblogging kan. Posts aku errrr, 235 . Sangat sikit ya. Buat camne kan.Saya bukan blogger tegar macam yang meletup sekarang ni ye. Hari ni baru boleh convert blog gi Template Designer.Semalam blogskin.

Ada yang kata blogskin ni tak best sebab tak original. Nak buat macam mana.Dah umum.Kita pun ambil blogskin yang cantik kan,mestilah dalam 1000 orang skin sama je. Pastu tuduh copycat la apa la.Kan ada beriban tutorial buat blogskin.Yesss,sangat rumit :3

Ok lak aku edit kali ni.Tak hodoh and serabut  cam dulu.Bhahaha.

It's over !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Yeah.It's over.Rasa malas lak nak gi sekolah esok.Malas sangat.Kononnya freedom sangat ah.Hmm,esok hari guru.Pergi jela sekolah.Nak jumpa guru guru.Nak jumpa crush .Nak jumpa semua orang . Ahhhh XD Aku tak nampak crush aku langsung hari ni.Where he go ? Lamanya tak jumpa :3 Ok . Ok. Forget about it and continue .

Hari ni boleh belasah semua weh.Facebook,twitter ,tv. EXCITEDNESS.Yeah.That's not a word though .And this blog . PINK.

My mum said dad planned to go to visit some places . And HOTEL :) Imagine . Dad,please , don't cancel it . We need rest.We need holiday.

Gila aku hari ni.=.= Bye.

Bunch Of Craps.Don't read.Ok.Read If You Dare.




Let It Be,
Just cry and find someone else,
Let them laugh and laugh,
But don't cry at the stairs,
Watching cruel intentions ,
Laughing harder,

Step up girl,
Facing the world,
Just said you can ,
Just said,
There's always a pleasant smell at the bleeding roses,

You know it's hard to forgive,
The person that can't forget,
Just forget,
Start a new game,
I mean, a new brighter game.


Jalan jalan yang berliku akan selalu menghantui diri,
Jika  tidak dilalui dengan penuh kesabaran dan keredhaan ,
Senyumlah ,
Ia mampu menghilangkan duga penuh kekeliruan,
Hati juga akan terubat ,

Setiap kali bergembira,
Pasti diuji lagi dengan kecelakaan,
Tuhan sedang berlaku adil,
Tidak setiap masa senyuman itu ada ,

Tidak setiap masa kepahitan itu mengambil masa,
Tuhan sentiasa berlaku adil,
Tidakkah,kamu telah berjanji ,
Akan sentiasa menghadapi kesukaran ,
Tapi ,tetap mengingatiNYA.


A : Sedih,berasa malanglah hati diperlakukan sebegitu rupa.
B : Allah sentiasa ada.
A : Di manakah DIA saat aku bersedih ? 
B : Di manakah kamu disaat kamu bergembira dengan duniawi? Sudahkah kamu membentang sejadahmu dan bersujud kepadaNYA? Pada saat genting ini , baru hendak dikesalkan perbuatanmu.
A : .............

ps://Sekali gelak , sepuluh kali kena penampar. Deal ? 


You're a good listener indeed.




You know im suppose to date with my books.But,there's something that I don't deserve to keep it and it's grew bigger and bigger.Once I told myself not to cry.But I thought it's best for you because the person that don't cry is the saddest person in the world.That's me ! You can't see me!

SAD.

Benci ah . Asal nak tulis kat blog ni je,idea hilang.Whattheheaven? You're deserve to be hurt my my dancing hands! Don't be rude!

SAD.

Saya kadang kadang dah tak tahan dengan mesin masa saya ni.But tahun begitu banyak saya sakit hati ngan orang + sedih . Saya tak mintak semua tu. Ok.Let's start. There are persons that tried to hurt me. Siapa tak hati kan? I tried to forgive them. But diorang ulang benda yang sama. Look , it's April already ! Saya sabar ngan korang sejak bulan 1.January. Saya malas arr nak benci orang.Saya layan je korang . Korang melawak ,saya gelak ok. Walaupun tengah sakit hati. Saya benci untuk MEMBENCI orang. Saya tak suka.Lusa exam sains.Saya tak nak fikir benda ni tau.

And then orang yang saya percaya dan saya sangat percaya dah berubah makin aduhhh TERUK. Saya tak faham saya jahat dengan awak kat mana.Waktu tu saya marah sampai barang saya jadi mangsa.Lepas tu saya berbaik ngan awak tau. And you did it again.Saya sangat annoyed yang awak.Tapi Athirah kata siapa anak kedua dia menyakitkan hati.Saya anak kedua . Yes.Saya pun pernah menyakitkan hati orang. Tapi, saya yang annoyed ngan orang jugak.hahahaha,sadis kan?

Sometimes , saya perlukan orang tau untuk melepaskan geram atau isi hati la konon.Tapi tiada siapa yang dengar.Mana orang yang suka gelak ngan saya? Adakah korang cuma menemani saya bila gembira dan mencampak saya tepi jalan ketika saya sedih? How I wish I was YOU. Yang gembira. Hahhaaha.

Tapi mereka walaupun berjauhan ngan saya ,mereka sangat errr .... menggembirakan.Saya terlupa kesedihan saya sekarang. Saya tak nak mention mereka di sini.They're tooo awesome .Hahaahah :)

Mereka yang selalu periang dan gembira sebenarnya suka memendam kesedihan.
Thumbs up !!!!!!!!!!!!!!!


Lagu ni  buat saya gembira.




Nak menangis je kerja.Hampeh.




Giat betul berblog waktu exam ni.Sekarang ni buku Sejarah tebal kat sebelah.Tab kedua Sasbadi Online.Cikgu Rashke kata tak sempat kalau nak hafal semua.Aku ingat lagi apa cikgu Rosmah pesan tahun lepas,buat latihan rujuk.Buat latihan ,rujuk.Alhamdulillah,menjadi tahun lepas .Tapi sikit lagi nak dapat A.Sayang oh.Nak tebus balik tahun ni.Result ujian lepas tak memuaskan .TAK.

Oh.Ter-merapu lagi.Nak cakap sesuatu ni.It's about my addiction to novel. 2 tahun lepas.Kegilaan baca novel aku memang tak boleh nak dihentikan.Pagi petang siang malam memang aku bacaaaaa je novel.Ingat lagi waktu darjah 6.Subjet Math,Science,BI asyik C ngan B.Reason?Novel.Still ingat lagi mak dah larang bagi baca novel.But saya degil.Peperiksaan percubaan dapat 3 a je.Mak simpan semua novel.And...sampai tahun ni.

Still ingat lagi ,lepas mak tarik novel pergi buat cerpen banyak banyak.Novel dah 100 mukasurat.At the end,dibuang dalam tong sampah kelas 6 Turquoise.Sedih gila.Dengan novel lah saya improving karangan BI and BM.Sekarang dah dua tahun tiada novel weh.Dah merayu kat mak,tunggu habis exam.Tak akan dapat punya.=.= NEVER.

I lost my strength for BM and BI.BM ngan BI dah tak jadi subjet kegemaran dah.Malah,saya dah makin benci ngan novel.Sakit hati tengok novel.Kat Alamanda,nampak orang baca novel.Kat kelas novel.NOVEL NOVEL NOVEL.Saya tak boleh berterusan sebegini.Kadang kadang saya macam nak menangis . Dah banyak terskip novel Ain Maisarah,Farihah Iskandar,Hasif Hamsyari,JK Rowling,Jeanne Ure,James Lee.Urgh.Sedih gila.

Kali ni nak tulis cerpen ngan nak tulis novel dah tak boleh.Idea dah ditelan dek kesedihan.Tak boleh lagi ligat menulis cerpen atas kertas banyak banyak pastu baca sorang sorang.Satu ayat mahupun 1 perenggan pun tak jalan.Borang pertandingan cerpen still ada kat almari.Tarikh tutup 31 Mei.27hb pertandingan choral.Tolongla.Tak sempat nak buat.Terima je la hakikat.Saya dah tak boleh menulis.Saya tak akan jadi penulis novel sampai bila bila.

Serius saya sedih.Saya terpaksa luah kat sini sebab takut menggangu waktu exam.Hari Khamis exam BM ngan Sejarah.Ok.Saya mengaku.Saya rindu sangat untuk baca novel.Novel segala galanya bagi saya.

Wish me luck for exam this Thursday.Bye.

Melakar kembali masa lalu.



Satu transformasi yang agak membingungkan.Kali ni akan aku bawa kalian ke dalam alam dimana aku berbahasa begini.Ain Maisarah telah menerapkan perihal BMT iaitu Bahasa Melayu Tinggi dimana kita perlu membiasakan diri berbahasa penuh,tatabahasa 100 peratus.Mampus aku.Sudah lama tidak menulis seperti ini. Minda memaksa menulis sahaja bahasa pasar/KL dan sebagainya.Ini post aku yang pertama.Sila baca.->sini.

Tadi adik aku sempat membuat lompatan.Sedikit lagi mahu mengenai papan kekunci tersayang ini.Kamu baikkah papan kekunci.Adik aku berusia 2 tahun.Tidak mengerti apa apa . Sabarlah.Padahal tadi hampir hampir sahaja hendak mencubit pipinya yang selembut kapas walaupun tidak begitu  hebat tahap 'kapasnya'

Peperiksaan membuat aku sangat gementar.Segala I learn,nota dan buku buku setinggi adik aku yang berusia 2 tahun masih tidak tersimpan dalam kotak memori aku yang tidak pasti berapa MGnya yang sebenar.Alangkah bainya kalau post ini boleh sahaja disumbat dalam otak ketika sesi mencari idea untuk novel berlangsung.Segala manuskrip novel berjaya dihumban dalam tong sampah.Haha.Kelakarnya.

Nampaknya I learn BM ku masih berbaki 40 minit.Harapnya 100 markah dalam tangan.Kalau tidak akan aku ulang post sebegini beratus kali.Sekian.

ps://Ni aku ke yang tulis?

Happy Mother's Day,Mom?



Kecoh kat facebook.Hari Ibu haram.Sini haram.Sana haram.Haha.Tadi baru sempat tukar font and rapatkan sidebar.Tweak sini tweak sana,jadi :) Tak la semak cam dulu.Errr.Memang semak.I like this <3 Ok stop.KIta terus ke perbincangan berita.Ehem.There's something wrong with my voice.*berdehem1000kali* Ok face it.Suara saya dah parau sebab choral speaking.3 kali tunda.Crazy .

Sebelum nak merepek lebih,saya rasa tak perlulah untuk ucap Selamat Hari Ibu atau Happy Mothers Day for my mum.Saya tak tahu betul atau tak.But many people posted and siap sertakan lagi nama Ustaz Azhar Idrus.Lebih kurang gini lah:

Hari Ibu haram disambut kerana sempena hari Sister *tak ingat * . -UstazAzharIdrus-

Bukan satu je.Dalam 5 - 6 facebook acc post benda sama.Atau lebih.Dah jangan tanya.Saya bukan tempat rujuk berita.*wavehand*Pergi search pasal Hari Ibu ni kat blog ni.After reading my post :P

Bagi saya,tak semestinya Hari Ibu je nak confess yang kita ni romantic,konon soleha soleh gitu. Setiap hari bukankah dah menunjukkan yang kita sayang ibu kita.Time machine : salam ayah,gi skolah ,balik ----> AND SO ON.

Second news: EXAM.


Setiap gambar menceritakan segalanya -Yunalis Zarai-

ps://Exam Khamis ni!Dup dap dup dap.Pecut!

Yang pergi tak akan kembali.Al fatihah.


Ni dah lama dah.I don't think this is wrong to post about this in blog.So.Bapa saudara saya meninggal Rabu lalu.Uncle Hussein.Semoga rohmu dicucuri rahmat . Al fatihah.Tuhan lebih menyayangimu.I was shocked and firstly can't believe it when I read it on facebook.Recently many people posted their words,a 'takziah' and I felt so sad.Kita akan pergi juga.Sudah suratan.Sejak kita lahir lagi Allah sudah tetapkan ajal kita.


Diana ,

I know it is hard to accept that our belove has passed away.But you can't . You can't just crying . Yang pergi tak akan kembali.Saya tak kata salah menangis.Hidup perlu diteruskan.Tak nak sedih sedih.Ya.Saya taip pun rasa sedih.Saya boleh rasa apa yang awak rasa sekarang.Banyakkanlah berdoa.Solat.InsyaALLAH,rohnya akan tenang.Tabah.Allah nak menguji kita.Salah satu kehilangan orang yang tersayang.

I know you will not or never know about this post.We don't even close.We don't even talk a lot together.But deep in my heart , I still care.Because you are my cousin.Look at your facebook profile.THEY still love you.LIFE GOES ON.Both of you , Diana and Danial,   redhalah dengan pemergiannya.

ps://exam khamis ni.brr.

Time flies so fast !



K.Ni entri sebelum exam.Hi blog.Dah lebih 2 minggu tak update.Berhabuk.Bersawang.hahahaha.Setiap hari tengok blog kedua sebab tu terlupa yang 'sulung'.Lagipun mid year exam KHAMIS MINGGU DEPAN.Fuhhh.Rasa panas.Bahang weh.

Math-semua tajuk form 1 + semua yang dah belajar
Science-Semua part volume 2
Bm-Raja Muda + Sajak Hari Guru
Bi-tak tahu
Geo-Tak tahu
KHB-jahitan form 1 + yang dah belajar
Sej-Bab 1 - Bab 4
Pi-semua yang dah belajar
Yang paling banyak of course la PI.Lebih 5 bab =.= Untuk orang macam aku ni kena study really really hard.Pecut la konon.Huahua.Bye.Pasal CCTV*konon* tu bukannya boleh tengok betul betul pun.Kalau boleh.................