235 already !



Since I have nothing to do , rasanya nak mengarut kat blog ah.Hahaha.Tengah gembira gila ah tadi exam dah over,dah mampus la,apa la , and suddenly ... blog Fatimah merungkai segalanya.Izin curi ayat ye Fatimah *susunsepuluhjari*

 And yeah, y'know what? Cikgu Sejarah I kata Sejarah 4 orang dapat A and sorang failed. Oh, hopefully yang cikgu cakap sorang failed tu bukan saya. Please lah. Please doakan bukan saya yang failed tu. :'(
Im totally dead.Just 4 orang ? And yeah,we know siapa yang terrer sangat sejarah.Ramai sangat dalam kelas.Me?I don't really confident that Im in that 'golden' list . NOOOO.Sejarah saya takkan tinggi sehinggakan dapat A.Bukan mendoakan tapi , Im not good at it *faints* No . No.This is a serius nightmare.Once I got that paper , I will kick it off in the dustbin . -.-

Sorang fail? Lagilah aku perasan bebenor.Abang aku pagi tadi kata dia rasa dia dapat dua A pertengahan tahun.Dia kan lagi pandai dari aku kan.If he gets just 2As , then Im worse than him.Argh.I don't wish to feel like this.

Adik aku ni memang sengaja naikkan kemarahan aku betul lah . Sabar je la. Budak darjah 4 memang gitu *mendengusmacamnaga* Orang tengah taip blog boleh dia herdik . SABARRRRRRRRRR.

Ok lupakan pasal tu.Kan dah 2 tahun aku berblogging kan. Posts aku errrr, 235 . Sangat sikit ya. Buat camne kan.Saya bukan blogger tegar macam yang meletup sekarang ni ye. Hari ni baru boleh convert blog gi Template Designer.Semalam blogskin.

Ada yang kata blogskin ni tak best sebab tak original. Nak buat macam mana.Dah umum.Kita pun ambil blogskin yang cantik kan,mestilah dalam 1000 orang skin sama je. Pastu tuduh copycat la apa la.Kan ada beriban tutorial buat blogskin.Yesss,sangat rumit :3

Ok lak aku edit kali ni.Tak hodoh and serabut  cam dulu.Bhahaha.

No comments: