Bergayut Di Pokok. Bored.

\

Hahahhaahaha.STOP.It's not the best time to laugh.Hari ni choral spakang balik awal.Check the difference.Oh My English! Haaa, memang choral speaking -.- Aku gila lagi pagi pagi tua ni . I . I.LOVE.YOU.LIKE.A.LOVE.SONG.BABYYYYY!!!!!!!!


Bored.Bukan aku sorang je yang rasa kebosanan sekarang  ni .Sekarang boleh lak aku pikir pasal sekolah.Ala,duk terperap kat rumah .WHAT TO DO WITH THIS? Jobless.Nak tweeting dah tweeting.Facebook much bored than ever.Even bored day by day . Tumblr aku tak tersentuh dalam 2 hari.Esok genap 3 hari kalau aku masih anti ngan Tumblr.Ceh,anti la konon.

Sekarang ni aku tweet jela.Ha,wayang.Aku teringin nak gi cinema.Nak keluar dari rumah.Padahal baru je balik dari Perlis.Tapi.....ermm.I don't know what to say about that.Tukar background twitter.Dah satisfied dengan blog yang tak sampai 3 minggu tukar design. Hmmm, rasanya like kerajinan+kemalasan= ?

Korang takkan tahu camna aku rasa sekarang ni.Rasa nak pengsan pun ada.

Semalam aku on the phone with Aisara.Huh.Aku nak tergelak pun ada.Nak malu pun ada.Aku call la Aisara la kan.Dia bagi no telefon dia I mean tok dia dekat aku :)Ni sebelum call ye


Aku pun call lah no yang dia bagi.Bunyi tut tut tut dah bermaharajalela.aku dengar ada riuh di situ sebelum aku jawab.Kena soal jawab sebentar. Aisara pulak waktu dia jawabbbbbb

Aisara : Pqah ! Pqah ! Pqah !
Aku    : *terkekek* woooi ! Aku Aisyah la !
Aisara : Oh yaka . Ingatkan sapa tadi . Suara ang cam Pqah.
Aku    :  *troll face * 

Satu, dia kata aku busuk . Padahal aku wangi lagi .LOLOLOL XD
Dua , dia boleh lupa nickname famous yang dia bagi kat aku tuh . Iaitu bermula dengan R dan berakhir dengan K. Jangan jawab !
Tiga,dia kata boleh usik aku camni sebab kita jauh . Ohh , gitu ya *evillaugh *
Empat , 

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





No comments: