Happy Mother's Day,Mom?



Kecoh kat facebook.Hari Ibu haram.Sini haram.Sana haram.Haha.Tadi baru sempat tukar font and rapatkan sidebar.Tweak sini tweak sana,jadi :) Tak la semak cam dulu.Errr.Memang semak.I like this <3 Ok stop.KIta terus ke perbincangan berita.Ehem.There's something wrong with my voice.*berdehem1000kali* Ok face it.Suara saya dah parau sebab choral speaking.3 kali tunda.Crazy .

Sebelum nak merepek lebih,saya rasa tak perlulah untuk ucap Selamat Hari Ibu atau Happy Mothers Day for my mum.Saya tak tahu betul atau tak.But many people posted and siap sertakan lagi nama Ustaz Azhar Idrus.Lebih kurang gini lah:

Hari Ibu haram disambut kerana sempena hari Sister *tak ingat * . -UstazAzharIdrus-

Bukan satu je.Dalam 5 - 6 facebook acc post benda sama.Atau lebih.Dah jangan tanya.Saya bukan tempat rujuk berita.*wavehand*Pergi search pasal Hari Ibu ni kat blog ni.After reading my post :P

Bagi saya,tak semestinya Hari Ibu je nak confess yang kita ni romantic,konon soleha soleh gitu. Setiap hari bukankah dah menunjukkan yang kita sayang ibu kita.Time machine : salam ayah,gi skolah ,balik ----> AND SO ON.

Second news: EXAM.


Setiap gambar menceritakan segalanya -Yunalis Zarai-

ps://Exam Khamis ni!Dup dap dup dap.Pecut!

No comments: