I can't take it .




Helo blog . I am feeling too sad and I want to kill myself.Macam dunia ni bukan aku yang punya.It's just .... *tarik nafas* markah geo . *hembus*

Ok it's not that bad , but it's 78 . Hmm,not bad.But saya still tak puas hati . Bersyukur tu yela , but tak puas hati .Sangat tak puas hati.Tewas dengan abang lagi . *facepalm* 

Ok forget it.Esok nak bertolak gi Alor Setar.Jalan jalan.Sebelum sampai hotel singgah rumah maksu . Pastu kena tanya markah periksa.Routine berjumpa dengan saudara mara.Exam is the first question.'How are you' is the last question.Aha.

And then masuk hotel , lempar sana lempar sini and get on the bed and ahhhh, empuknya *gelojoh * sejukknyaaa.Best moment when bazir elektrik dalam hotel and kita tak kena bayar.Heaven ~ ~ ~Tak tau lah nak jalan gi mana sebenarnya.Tahu , mak nak beli harummanis . Tak nak keluar dari kereta pun .Tengok movie dalam kereta pastu menonong,ternganga and so on.Malas ah nak keluar dari kereta.Bab bab shopping baru aku keluar.Ops.

Blog ini akan hiatus lagi soooo bye blog.Ehem bye la sangat . Ok . Kena study gak waktu holiday nanti otak berkarat kang exam akhir tahun geo aku c memang nak kena -.- Aku start nak minat geo tau lepas dapat result terus tak minat geo . Please cikgu please.Tambah 2 markah lagi je.Tak kisah kalau hujung pagar ke.I need that A *fakecrying* Ok la bye. 

Yeay yeay cuti 2 minggu . *senyumjahat*

No comments: