" Segmen #1 : Jom tambah follower sambil berkenalan by Amirah Kamilah "


Ok , nak join segmen ni . Banner warna pink <3 Emotion comel . Ok dah dah . Sesi memuji dah berakhir ya *raisingwhiteflag* 

Kata kata penganjur :

Syarat-syaratnya :
Semua boleh join , lelaki atau perempuan ..
Korang boleh follow blog nie .. (tiada paksaan)
Buat satu entry yang bertajuk " Segmen #1 : Jom tambah follower sambil berkenalan by Amirah Kamilah " ..
Letak banner di atas nie di entry korang dan link kan terus ke blog nie ..
Korang boleh tag sesiapa yang korang nak .. (kalau tag pun elok , untuk meramaikan lagi join segmen nie :D )
Dah siap ? Tinggalkan link entry korang di bahagian komen entry nie .. :) 
Cepat! Nak habis dah ni . Padahal lama lagi XD  Dengan ni sah saya join !

Nak tag ? Takde kawan blogger, kalau ada pun diorang mungkin tak join.

Nak join gi sini --- > http://milamilo93.blogspot.com/

3 comments:

Amirah Kamilah said...

thanks sebab join segmen saya ;)

Eppy Naza said...

hye..jom join sgemen ni pulak..
http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

anna said...

singgah and follow :) dari segmen yg sama :) jom follow kita http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-1-jom-tambah-follower-sambil.html