Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking

Join segmen : ) Serius saya suka banner dia . <3 <3 <3 Penganjur dia sweet Sarawakian tau :) Im a Sabahan!Klik banner kalau nak join :)




->Follow blog Eppy Naza a.k.a tuan punya segmen ialah satu kewajipan.
->Buat satu entri,tak kisah ringkas ke,padat ke,panjang berjala ke,yang bertajuk "Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking"
->Copy banner di atas dan pastekan dekat entri anda tu..jangan lupa link kan dia ke alamat entri ini,ok?
Anda dikehendaki memberitahu 5 sebab mengapa anda suka dia = feberet artis ke,mama ke,papa ke,boyfriend ke,girlfriend ke,besfriend ke,,sapa-sapa n apa-apa yang anda suka,ok?
->Dah siap bagi reason??Tag kan 3 orang rakan blogger anda dan syorkan kepada mereka agar mereka tahu..hehe
->Publish kan aje..senang kan?? Dah settle semua,buat selamba je send "saya join" dekat ruangan komen kat bawah. Alamat blog anda,jangan lupa pulak,tau!
_>Jangan risau ye semua,blog-blog anda akan disenaraikan dan akan di 'blogwalking'. Yang lain-lain join jugak tu,sambil2 boleh ushar blog jiran-jiran an?
->Kalau sambutan luar normal,lebih daripada 30 penyertaan,aku akan kasi hadiah untuk champion,first-runner up and second runner-up untuk anugerah "BEST STORY". Sistem pengadilan dan hadiah-hadiah akan dimaklumkan kemudian. 

 Hmm,kalau gitulah.Saya nak bagitau 5 sebab saya suka kelas saya - > 2 Ibnu Hayyan 2012 *bayangkan ia bersinar.lololo XD*

1.Anda terasa mogok.Kononnya break up atau ada masalah negara. Dipaksa datang sekolah pula.Muncung 13 inci . Tatkala melangkah dengan lemah gemalainya melangkah di kelas ini senyuman anda akan terbentuk balik.Hey ! Kitorang ada badut badut la di sini ! You will cheer up as long you be here ! OK LAH OK LAH ! Kelakar :3

2.Ok dah tak nak mengarut nanti ada gak yang muntah :P Satu lagi kelas ni memang sporting gila ah ! Kalau korang baru masuk kelas ni mesti dah jadi talkative and ramai kawan.

3. Caring . Prihatin . Kalau sorang tak datang sekolah mulalah bising ibarat lebah tak jumpa madu . Pastu bertukar tukar info tentang kerja sekolah :) Ada group sendiri di facebook so it's easier.

4.TERLEBIH baik hati .Contohnya bab bab tolong menolong . Memang baik lah . Yang terlebih baiknya kalau korang minta meniru kerja sekolah diorang akan bagi gak . BUT....

S:Nak 'pinjam' kerja kau
A:Semua salah . heheh.
S:Ah.Tak kisah.Asalkan siap.
Faham tak ? Faham tak ?

5. Cikgu cikgu sporting.'Tak berkaitan' Eh ! Eh ! Kait la gak tu :3 Cikgu semua da-bomb tau .Kalau ajar memang best gila.Terutama cikgu Geo :)

Tagged : 1 2

2 comments:

Eppy Naza said...

tqvm 4 joining,sys! cantik reasons..hehe..btw,selalu-selalulah jenguk kat blog sy utk the latest info sal kontes,ok? happy blogging! have a nice day! :D

Yumida said...

waa...sweet nye geng2 lam kelas tu..mmg sporting bangat..part tiru tu bez..last2 sume salah..hihi