Time flies so fast !



K.Ni entri sebelum exam.Hi blog.Dah lebih 2 minggu tak update.Berhabuk.Bersawang.hahahaha.Setiap hari tengok blog kedua sebab tu terlupa yang 'sulung'.Lagipun mid year exam KHAMIS MINGGU DEPAN.Fuhhh.Rasa panas.Bahang weh.

Math-semua tajuk form 1 + semua yang dah belajar
Science-Semua part volume 2
Bm-Raja Muda + Sajak Hari Guru
Bi-tak tahu
Geo-Tak tahu
KHB-jahitan form 1 + yang dah belajar
Sej-Bab 1 - Bab 4
Pi-semua yang dah belajar
Yang paling banyak of course la PI.Lebih 5 bab =.= Untuk orang macam aku ni kena study really really hard.Pecut la konon.Huahua.Bye.Pasal CCTV*konon* tu bukannya boleh tengok betul betul pun.Kalau boleh.................

No comments: