Big Bang on Running Man !

Hari ni kan , ada bigbang episodes back to back.Dalam Strong Heart ada , tapi yang jadi tumpuan Running Man.Kali pertama aku tengok biasa biasa je.Kali kedua aku mula rasa best gila -_______-  Hoho.

Running man ? Tak asing lagi nama ni.Pot pet sini sana sebab Running Man.Lelaki zirafah.Lelaki penguasa.Ace.Kwang-vatar.Kelakar gila ah Running Man !


From left : Daesung,T.O.P , Seungri , GD , Jaesuk,Jong kook , Seok Jin,Ji hyo,Gary,Kwang soo ,Haha.

Permainan pertama Running Man memang 'belasah' habis Big Bang . Katanya ahli Big Bang paling agresif , Seungri sebab laju macam roket je cabut tag nama.Paling tak boleh duduk diam Taeyang -____-

Haha memang minat GD .Haha memang tak sanggup nak cabut tag nama GD waktu tu sebab sebab yang jelas.Dia fanboy GD ! 


Mesti takde yang faham apa yang aku tulis -__- .






Ok nak sambung projek rahsia jap :)






No comments: