Kem and crush

Hari ni.Berlangsung macam biasa.Kali ni menaip sebelah cousin dari Langkawi.Siapa nama dia tah :P Eh,Nazifa :) and more babe . They don't know that they made my day.Kebetulan hari ni balik dari Program Integrasi atau orang panggil kem kat Melaka.3 hari 2 malam.Superb.

1st day :

Ikan keli.First time makan bertempat di SMK Derma meja asrama.Sedap mehh -___- I thought it's just walking along 'sawah padi' .Rupanya ada aktiviti menangkap ikan keli dimana im out of that .Membasuh ikan,kelar apa yang patut.Pengalaman baru mae.Awesomeee

First thought about ikan keli is GELI. Nak pegang tak jadi. Nak basuh sungguh berhati hati. Fikir satu dua tiga kali akhirnya terpikat dengan ikan keli.Fun la gak.So jellylike.Nak handle ikan keli waktu dia melompat lompat manja dalam baldi waktu aku tengah 'mandikan' dia is not cool.Terjerit jugak.Lagi bestnya aku telah buat cikgu pun menjerit :)

2nd day :

Most tiring day of MY LIFE.12 places in a day .Comment ? Awesomeeeee .Kebanyakan muzium .Funny moment ramai yang sanggup masuk muzium 5 minit je sebab tak nak lepaskan waktu dating ngan menara taming sari.And yet , we did . Tak ingat berapa meter dari udara . Malacca , you look gorgeous 0.0 Gorgeous ? Pun bolee.

3rd day :

Finally Im here , home.



Pasal crush on someone ni ha yang buat aku gila.Yes, aku ada crush.Yes, aku crushing on him since 12.Now im fourteen :) Spontan gila aku panggil dia landak dan porcuhuman (porcupine + human )  . Satu , siapa mintak minat pada seseorang . Perasaan tu semulajadi. Natural phenomenon (la sangat )

Aina tanya kenapa tak bagitau je.Senang je .Jatuh standard -___- Heheh.

Aku ada masalah besar dengan crush aku. Selalu teringatkan dia.Ohh , kita masuk dalam bab jiwang.Sebenarnya aku pun tak hingin nak romantik di sini but yeah takde tempat nak luah , even this will not working.Definitely NOOOO. Satu , kenapa aku selalu jumpa ngan dia ? Kekadang aku pun jemu ternampak dia setiap masa. Dalam kem , dia boleh lak barisan sebelah aku , ter-jalan belakang aku , sebelah . Kat kantin mesti belakang atau depan . Jujur , aku dah jemu lak dah -___- Pandang here , nampak landak.Kiri kanan atas bawah mesti ada dia.

Meant together ? No no no. Aku tak minta langsung untuk ber-meant together dengan crush. Kalaulah ditakdirkan sampai form5 aku minat dia lagi .... ermm aku nak pindah sekolah 0.0 CEH. Cukuplah minat dia dari jauh.Lagi untung kalau dia tak kenal aku atau tak perasan kehadiran aku.I like that :)

Crushing on someone.Is.Amazing.Awesomeeeeeee

No comments: