Lanjutkan cuti lagi?



Heyy,I like this picture.So cute :3 Dan takde kena mengena ngan title.Believe me,waktu ni title blog still kosong tak berisi.Macam err macam.Whatever -.-......................WHAT ? 

Im really happy after delete my cbox account. Takde lagi orang tulis TUAN TANAH,PUAN TANAH,CIK TANAH at my cbox ! Dah ingatkan banyak kali dah but still guna.Rasanya patut delete cbox tu awal awal takla rasa marah camni.

Plus,suka sangat main dengan hover blockquote , the way it melengkung -_____________- YEAH. Idea saya macam setiap hari ,selalu pupus.Surat rasmi pun belum siap lagi . Idea idea , can I just get you even for once?OR TWICE ? THAT SOUNDS BETTER. Twitter and facebook , saya bukak setiap hari macam bukak kertas kosong dan cuba baca apa yang tersirat.That's genius.You found nothing.

Adik beradik gua lak tengah decide nak tengok movie apa yang best kat youtube.Nak lepas boring konon.Lagipun,siapa yang nak back to school balik ? Kebanyakan still nak luruskan tulang temulang di katil.Tidur melebihi batasan.Best friend with selimut , and absolutely FB and TWITTER :) Terasa dengan apa yang saya tulis.Yeah.

Sometimes rasa macam nak delete blog and start a new one.Macam ada yang buruk sangat kat blog ni -.- Tak tahu what makes me feel boring with my blog.Imagine every second I scrolled till the cute picture to gain ideas.You know what I meannnnnn .


ps://Play the video and I hope it would help!

No comments: