Sooooo fast .

Eh?Hari ni dah hari Isnin.Minggu depan minggu back to school yo.No homeworks pada saat saat akhir.Folio ngan Solar Cooker aku belum start pun lagi.Mungkin esok.Herm,MUNGKIN.I learn pun aku dah dikalahkan dengan sorang Johorian.Beza A kitorang melebihi 100 . How can I beat her? And then saya pasrah.Biarkan ranking saya jadi no 2.Tak kisah.-.- Letih gak nak buat beratus ratus soalan SATU HARI.Soalan pun often berulang ulang.Tapi tak pernah berderet 100.Kadang kadang 75 la.85 la.Grrrr.

Pendek kata,I Learn boleh buat orang salah faham kat aku.24 jam kat notebook nanti ingat berfacebook ngan twitter je.Facebook aku dah makin boring.Twitter takde idea nak tweet.Aku teringat contest cerpen.Buat aku macam menangis tanpa harmoni.Tarikh DITUTUP!Aku takde masa nak buat cerpen .At last , waktu nak habis exam tu aku boleh takde mood gak.Borang cerpen -> I want to burn that.Menyakitkan hati.

Nak join ni  .Sobsob.Nak join.Idea!Idea!Where are you.Where have you been.Kau tinggal aku sendiri.Aku nak tulis apa apa pun dah takde idea.Idea aku dah karat.Berlumut.Hitam.Uishh,melebih -.- But that's the best words to describe Im lack of ideas.Hasif Hamsyari start jadi penulis 14 tahun.2 tahun lepas akhir tahun aku buat banyak muka surat bab 1 but disebabkan komputer meragam semua page tu hilang.Nak gila aku.Dah la ditulis dengan penuh perasaan. <- ERGH?


Semalam tepat pukul 11.45 my family and I gi tengok Men In Black 3.So kewl and best =) Malam pulak aku tengok flat 3 a sambil tutup muka ngan bantal.Hebakkk hebakkk.Asal aku bukak mata nampak hantu.

ps://Thumbs up sape suka tengok filem seram !

No comments: