Tears never came down before I give up



Im hoping that's me .Skinny and healthy .LOL.I hope that my life eventually change as I want .Life is creepy and scary sometimes .When happiness came , the sadness look lame .*sorry benda apa yang gue mengarut ni *And they just switch our time , challenging. Sounds stupid a bit because Im realize that the worst dream that I have dreamt become true .Sekolah buat penjenamaan baru tahun ni .

Peperiksaan secara mengejut .Now that's bad . Esok exam Math okay .I just tak memilih untuk berhenti belajar k .Nak melepaskan perasaan takut ni ha .Peperiksaan mengejut .No no no .Bawah 80 kena sap dengan pembaris a.k.a musuh aku yang paling aku benci .Sekali sentuh tangan aku lol sengap doe !

How if it's shocking nightmare again , and ON MY BIRTHDAY .Lapar nak makan orang jadinya -.- Birthday aku hari Jumaat ni .So just happy endings , alright ? Lol , selfish ke ?

Apa nak jadi dah , seram ohh esok exam Math , dahla haritu Math aku B pun tak . 

Uh uh -.- Tolong tolong

So I passed ?



Maigoddd Carly Rae Jepsen is hot .Beautiful , gorgeous , cute and I FELT FAT .

This morning ada English test .Aku takdelah mengharapkan apa - apa .Tapi nak A gak .Dalam situasi genting macam ni 80 pun jadi .No no .84 . Emmm -.- 

I hope I passed with flying colours the UB2 . UB1 cuma dapat 1A .Pertengahan 3A.Can u imagine how bad it is ?

Berkaitan dengan berat badan aku aku makin tak selera nak makan dan I feel like my stomach is shrinking.Euu. *lol* By the way I don't really dreaming to be a skinny but I wish to be healthier than before .Can I stomach ? So please don't make such freaking noises because I love you .Uweekkk !
ps: // hari ni tak nampak crush .Alah , tak kisah pun XD

Here again , bebeh .


Done deleting some old posts and doing new layout yo ! Hahaha . Serius tak sabar untuk birthday . My birthday is 3 August !

OMG . Suddenly my ideas swith off . Sorry but I really can't stop undo and redo my memories . But I could'nt forget my crush , till NOW.Hmm , I think I gonna make tutorials with this blog or let it be my personal bunch of craps.

I just love Hello Kitty and just now viewing some blogshops ! OMG hello kitty ribbon phone really calling my name ! Damn ! I want it so much but all my moneys just emmm less than RM250 .

So far so good in this fasting month .Exam is around the corner so I've got to prepare.Haritu result teruk bhaii .Sob sob .By the way , I came with new energy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bye , till the second entry !