1 word .BORED .


Now playing One Makes You Beautiful cover Megan Lee.She's cute and awesome though .Baca  tajuk jap .Idea idea .Nak pinjam idea sikit boleh ? Ok thanks .Hehehehe .Tengah gila sekarang ni sebab IM ALONE AT HOME !

Menunggu parents balik dari pukul 10 pagi dan sekarang pukul 1 : 56 tengahari .Wait a minute .I wait for several hours already ! What they are doing ! Takes time to choose this and that huh ? :/ Seb baik ada Dyana .Seb baik dia active twitter .Dyana , seb baik ang ada tau .Siapa lagi aku nak chat ni selain facebook yang exactly bosan to the max ?

One minute , one hour .

Waiting untill my family came back .Tengok muka pun jadi .Ini suara pun tak dengar .Ok tak baik mengarut .Beli barang je pun .Dah la minggu depan raya .

Yimme ! Im not wearing baju kurung lagi this raya .Gown . HUH ! GOWN ? My mum baru bagitau .That's my mum .Good at suprising . Aku nak tulis apa lagi ekk ? Sebahagian idea dah terluah kat twitter .Good reason , bad explanations .Ok bye .

No comments: